El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs: “Doble motiu d’esperança, comencen les eleccions per a JxCat i la vacunació contra la Covid”
  • CA

JxCat ha iniciat aquest diumenge la campanya de recollida d’avals per concórrer a les eleccions del 14-F, amb més de 150 punts de recollida de firmes arreu de Catalunya fins al 3 de gener. “Avui doble motiu d’esperança, comencen les eleccions per a JxCat i també s’inicia la campanya de vacunació contra la covid-19”, ha assenyalat la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, des de l’Avinguda Gaudí de Barcelona. “Amb la recollida d’avals i suports a tot el territori comencem el camí per guanyar les eleccions del 14-F”, ha pronosticat Borràs, que també ha carregat contra el govern espanyol per voler “centralitzar el mèrit i la propaganda” de la campanya de vacunació amb les etiquetes de la ‘marca Espanya’ a totes les caixes.”Les vacunes les aporta la UE i les distribueixen les comunitats autònomes, però el govern espanyol sempre mira de centralitzar el mèrit i la propaganda. I per això ha fet una cosa insòlita que no ha fet cap altre país de la UE: posar-hi la marca del govern espanyol”, ha etzibat la candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat. Per concórrer a les eleccions del 14-F, Junts per Catalunya haurà de presentar davant les juntes electorals provincials els avals equivalents a un 0,1% del cens electoral de cadascuna de les quatre circumscripcions (entre 5.600 i 6.000 en total, segons la pròpia formació).

Taula de recollida de firmes de JxCat a Barcelona per concórrer a les eleccions del 14-F, el 27 de desembre del 2020 (Horitzontal).

Per fer-ho possible, JxCat ha distribuït fins a 150 punts de recollida de firmes arreu del país amb la presència de diversos candidats, com ara els caps de llista per Girona i Tarragona, Gemma Geis i Albert Batet, que han estat presents al punt de recollida de Figueres; la candidata i vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, i els candidats a les Terres de l’Ebre i Tarragona, Mònica Sales i Eusebi Campdepadrós, han participat en la campanya a Reus i Tarragona; mentre que els candidat a Lleida, Alt Pirineu i l’Aran, Jordi Fàbrega, Joan Cales Garcia i Cristina Casol han estat a la Pobla de Segur i a Lleida, respectivament. També a la demarcació de Barcelona s’han fet punts de recollida durant el matí de diumenge a diversos districtes de la ciutat de Barcelona, i també a municipis com Sabadell, Terrassa, Vic, Sant Celoni o Molins de Rei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa