El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs diu que mantenir els llaços grocs és “desobediència civil necessària”
  • CA

 

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha dit aquest dilluns que mantenir els llaços grocs penjats als edificis de la Generalitat, després que la Junta Electoral Central (JEC) hagi demanat a Quim Torra que els retiri, és “desobediència civil necessària“. En una entrevista a Catalunya Ràdio, la també candidata al Congrés dels Diputats per Junts per Catalunya (JxCat) ha afirmat que quan arribi a Madrid farà “tots els possibles per poder organitzar una unitat d’acció postelectoral” amb els independentistes.

 

Borràs ha afegit que a ella només li interessa “el que es faci a Madrid en clau catalana”, i que anirà a la cambra espanyola a defensar els drets del poble català. “Nosaltres mai no renunciarem al dret a l’autodeterminació“, ha afirmat la consellera, a més de reiterar que anirà a la capital espanyola amb el “mandat de l’1-O”.

 

Sobre el procés per escollir els candidats a les properes eleccions (municipals, espanyoles i europees), Borràs ha dit que entén “que les persones que han format part d’aquests escenaris, els costa deixar de ser-hi”, en referència a Carles Campuzano, que en els darrers dies ha lamentat que ja no tornarà a ser diputat a la cambra espanyola i ha criticat la manera com es va produir aquets procés de candidats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa