Borràs demana escollir per primàries els caps de llista de les demarcacions de JxCat

La portaveu al Congrés defensa que Puigdemont és "el candidat per a tot i en qualsevol circumstància"

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, creu que els caps de llista de les demarcacions de JxCat a les eleccions del 14-F s’han d’escollir també a través de les primàries. Així ho ha dit en una entrevista a Ràdio 4 i La2 després d’anunciar fa uns dies que es presentarà en aquest procés de primàries. JxCat votarà el reglament de primàries el 7 i 8 de novembre i aquest document determinarà quins candidats i llocs a la llista es trien a través d’aquest procés participatiu. D’altra banda, Borràs ha deixat molt clar que Carles Puigdemont és “el candidat per a tot i en qualsevol circumstància”.

Segons Borràs, Puigdemont ha de prendre les seves decisions i “no necessita ser votat per la militància perquè seria un èxit aclaparador“. “Ell és el president legítim. Ell és el que hauria d’estar a la presidència de la Generalitat si l’estat espanyol no l’hagués destituït. Ell és sempre el candidat”, ha reblat.

I també ha afegit que la decisió de Puigdemont condicionarà la configuració de la llista electoral ja que, en la legislatura passada, va ser el número 1 de la llista i no va poder ser investit com a president de la Generalitat. “Ho vam viure al Parlament d’una manera molt dolorosa“, ha recordat.

Nou comentari