Borràs acusa Illa de “temerari i irresponsable” per no fer-se test abans del debat

La candidata de JxCat creu que el cap de llista del PSC és "incompetent"

La candidata de JxCat, Laura Borràs, ha acusat el presidenciable del PSC, Salvador illa, de ser “temerari i irresponsable“, per no fer-se cap test d’antígens abans del debat d’ahir de la CCMA. En una entrevista d’aquest dimecres a Rac1, la dirigent de Junts ha criticat l’exministre de Sanitat, l’únic candidat que es va negar a fer les proves anti-covid abans del debat d’ahir a la nit. “Em sorprèn molt, era una petició de qui t’ofereix casa seva, i en plena pandèmia cal extremar la seguretat“. Borràs ha argumentat que Illa “ja ha manifestat la seva incompetència i irresponsabilitat en no complir el protocol”, i ha constatat la seva “falta d’exemplaritat en algú que hauria de complir amb l’exemple“.

Comentaris

  Ferran 10/02/2021 2:28 pm
  Cuando era niño a este tipo de comportamiento la gente solía decir que era de "chuloputas"
  Ramon 10/02/2021 1:40 pm
  Negar-se a passar el test només pot obeir a dues raons: 1. Que sabés que donaria positiu; 2. Que ja s'hagués vacunat d'amagatotis. Però el que caldria haver fet és no fer el debat fins que el Menistro de la Mort s'hagués fet el test. En tot cas, el Menistro de la Mort ja no pot ser candidat.
  Ricard 10/02/2021 1:24 pm
  El que no ha fet Illa és incomprensible.
  illa el penosilla 10/02/2021 1:07 pm
  l'irresponsable del illa, és més txullo que un vuit, deuen ser els aires de madrit. La seva manca de respecte, fan molt mal pensar, si és irrespectuós amb la salut, com ho podria arribar a ser com a President de la Generalitat ... millor no pensari, no passarà

Nou comentari