El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs, a Illa: “És estrany voler presidir una institució que amb el 155 pretenien abolir”
  • CA

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, creu que “és bastant estrany” que el candidat del PSC, Salvador Illa, vulgui “presidir una institució que amb el 155 pretenien abolir“. En declaracions als mitjans aquest diumenge al matí des de Sant Joan Despí, Borràs ha reconegut que la gestió de la pandèmia “és millorable” però ha recordat que per culpa dels socialistes “es fa amb una mà lligada a l’esquena, és a dir, lligada a Madrid”. A parer seu, Illa vindrà a “proposar-nos la mateixa gestió que ha descentralitzat les responsabilitats i que ha volgut centralitzar el mèrit”. “Han empaquetat amb la bandera d’Espanya, però després no traslladen ni recursos ni la capacitat de dur-ho a terme”, ha reblat.

Borràs ha recordat que la campanya de vacunació contra la covid-19 ha estat “dissenyada per Salvador Illa“. De fet, segons la candidata de JxCat, “Illa va marxar de Catalunya sent una quota del PSC i torna a Catalunya sent una quota del PSOE“. A parer seu, el seu retorn “és un intent de ‘sucursalització’ de Catalunya per part del PSOE i de Pedro Sánchez“. En aquest sentit, ha recordat que “el ministre hauria d’estar gestionant la pandèmia més important a nivell mundial que hem viscut” i que “abandona aquesta responsabilitat per entrar a Catalunya”. Davant d’això, Borràs ha dit que JxCat sempre és “garantia d’un govern fort i independentista i de què no hi pugui haver un tripartit, que és un nefast record per Catalunya”.

La candidata de JxCat ha fet recollit aquest diumenge a Sant Joan Despí avals perquè Junts per Catalunya pugui concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sants a gener 05, 2021 | 17:54
    Sants gener 05, 2021 | 17:54
    El 155 pretendió quitar del gobierno a aquellos que se saltaron las leyes y competencias de la Generalitat.Si hubiera querido abolir la Gene lo hubiera hecho. La señora Borras miente como acostumbra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa