El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bonvehí diu que el PDeCAT ha de ser a les eleccions “amb la fórmula que s’escaigui”
  • CA

El Partit Demòcrata (PDeCAT) ha de ser d’una manera o altre a les eleccions. Aquest és l’impàs amb que David Bonvehí, el president de la formació, ha hagut d’explicar al Consell Nacional del partit celebrat aquesta nit. En la seva intervenció, en el màxim òrgan de decisió del partit entre assemblees, Bonevhí ha defensat que el model social i econòmic del PDeCAT ha de ser a les futures eleccions al Parlament de Catalunya “sigui quina sigui la fórmula que s’escaigui”.

Tot i les negociacions, entrabancades, Bonvehí no ha pogut presentar una solució acordada sobre quin ha de ser l’entesa o el desencontre amb la formació que impulsa Carles Puigdemont, batejada com Junts per Catalunya (JxC) el passat dissabte.

 

Bonvehí ha admès que les converses amb JxCAT  continuen i també ha reclamat una “mirada àmplia” per seguir el “projecte polític nou”. El president del PDeCAT ha assegurat que “en tot moment” la relació entre els dos partits ha estat basada en “quatre grans valors”, respecte per tot allò acordat amb l’espai JxC, “generositat” del partit, “mirada àmplia” perquè tot el partit “seguís també en aquest projecte polític nou” i “reivindicació” del llegat polític de la formació hereva de CDC. De fet, aquests són, segons Bonvehí els elements que haurien de bastir una eventual entesa i “garantir que aquests pilars s’incorporin a l’ADN del nou partit”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa