Bonvehí: “Aquest cap de setmana no ens hem agradat”

El president del PDeCAT "reconeix el lideratge de Puigdemont", però demana que es respecti la nova presidència i direcció

 

El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha criticat aquest dilluns la manera com es va desenvolupar el Congrés del partit durant aquest dissabte i diumenge. “Aquest cap de setmana no ens hem agradat“, ha reconegut en una entrevista a TV3. Bonvehí també ha reconegut el lideratge que tindrà el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, dins del partit, encara que no tingui cap càrrec. “Li reconec el seu lideratge“, ha afirmat, però també ha demanat que hi hagi respecte per aquesta nova presidència i direcció del PDeCAT.

 

De totes maneres, Bonvehí ha parlat bé de la Crida Nacional per la República, el moviment impulsat per Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Sànchez. Preguntat sobre quina serà la relació entre la Crida i el PDeCAT, Bonvehí ha volgut remarcar això que sempre estarà en mans dels associats del partit. Per aquest motiu ha rebutjat termes com “diluir-se” o “integrar-se” dins la Crida, ja que, segons ell, tots dos actius són molt importants dins del Procés independentista. Tant la Crida per seu un espai “transversal” -tal i com ha assegurat-, com el PDeCAT per representar un espai ideològic determinat.

Nou comentari