Boadella, entronitzat president de Tabarnia a l'exili

Per fer befa de Puigdemont, dimarts farà una investidura telemàtica i reclamarà tornar a Catalunya
Albert Boadella
Albert Boadella | Europa Press

 

Continua l'invent de Tabarnia. I ara tindrà un president a l'exili, investit telemàticament. Serà l'actor Albert Boadella, destacat no tant pel seu teatre com per la seva militància activa contra el catalanisme i la llengua. Des de Madrid, Boadella serà investit telemàticament president de Tabarnia aquest dimarts en un muntatge que els impulsors de Tabarnia faran a Barcelona. Boadella pronunciarà el seu discurs d'investidura pregravat en un plasma, que presentarà per el portaveu de la plataforma, Jaume Vives, acompanyat per Joan López Alegre. Boadella es va autoexiliar dels teatres catalans pel seu rebuig a la llengua i el país, i va ser fundador del manifest que donaria lloc a Ciutadans. Segons Boadella, no pot tornar a Catalunya perquè és maltractat, i pretén rescatar els catalans que es troben sota la dictadura indepenentista. El partit d'Inés Arrimadas ha seguit el joc de Tabarnia, tot i que les xifres amb què juguen els seus impulsors per demostrar que les àrees metropolitanes de Catalunya són clarament espanyolistes no s'ajusten a la realitat, com es va comprovar el 21D, i menyspreen "la Catalunya rural". 

Comentaris
fotli
de veritat que hi ha algu que li interessa el que faci aquest penos patetic?
Pruit
Aquest pobre home és actor, o això diuen. Passa que ja no té èxit, que els muntatges teatrerus ja no li donen per viure i s'ha hagut de buscar la vida. I què tira a los madriles i a ñ? Doncs viure de la "sopa boba" fer-se polític d'un partit on hi hagi pasta. I l'ha trobat renegat dels seus orígens, si és que mai n'ha tingut de dignitat.
Fart de fachas
De aquest renegat no cal ni parlar-ne.
aupa palanganer
fotre el palanganer de Esperanza Aguirre president de Tabarnia, per llogar cadires.
Francesc
Aquest pobre home, arran de l'èxit de la obra La Torna, va veure que des de l'altiplà es pot viure sense fotre res només mofant-se, de tant en tant, de tot el que es faci a Catalunya. Esperanza Aguirre, Ana Botella i tot el que faci olor a ranci, és el caldo de cultiu que li permet ésser aclamat i reverenciat com a príncep de Tabàrnia.
arrieritos somos y en el camino nos encontraremos
I es pot emportar l'Esperanza Aguirre de moixiganga, que sempre han filat molt bé.
Gabriel Huguet i Úrbez
El que faci o digui aquest botifler traidor a Catalunya no es notícia, a no ser que es suïcidi.
miquel
Si des d'un sanatori mental es pot nomenar un president telemàticament, més es pot fer des de la capital d'Europa.
...SIEGFRIED...
...ALBERT BOADELLA...MOLT HONORABLE PRESIDENT DE TABARNIA...
Elisa
Aquest haria de jubilar-se de tot! deu tenir demència senil... es tant esperpèntica la seva imatge com les tonteries que diu...
Agosarat
Boadella és un magnífic bufó, i serà un magnífic president a distància de la Tabarnia -de La Valldigna- i la seua púrria. El Joglar continua fent el seu paper de bufó, provocant des del corrupte Canal d'Isabel&EspeAguirre però no per al públic madrileny (que no li agrada el seu teatre) si no vers el públic Català al que provoca com a bon bufó que és; Madrid solament és l'escenari a distància i telemàtic del joglar per al goig del públic del Principat. Serveix al seu país des de la bufonada.
maia
Jo li recomano que retransmeti la seva investidura des del Congo ... I dins d'una gran cassola amb patates bullint al seu voltant ... mentres crida: MAKUMBA o muerte!
fideli
idiota i paràsit... el rei de Talibània
Anna
Aprofitant la befa, que no torni mai més. És un ressebtit que enfica malament la seva mala baba. El van utilitzar els socialistes contra CIU i quan va estar amortitzat, cossa al cul. I encara no ho ha paït... es creia un gran home i és un trist titella.
querube
Pobret
No nos mandéis más gilipollas, por favor
Ni los madrileños vamos a ver a este gilipollas. Adelante, catalanes, hay españoles - muchos más de los que pensáis - que os entendemos y os querremos, toméis el camino que toméis.
xup
ARA REALMENT ES UBU PRESIDENT, tota la seva vida ha anat darrera aquest titul, JA EL PODEU ENTRONITZAR I RENDIR PLEITESSIA, ES EL QUE EL FA MES FELIÇ QUE EL RESPALLIN
A mi ja em sembla bé
Com més facin l'idiota millor.
at
un pallasso i un pobre home
Titella
Aquest paio mai no ha pogut superar que en Flotats l'anomenéssin director del TNC, sempre ha putejat a la gent que ha treballat amb ell, no suporta que ningú li faci ombra
marcus
Ets entranyablement toix
Doncs podria ser que l´investissin
No té la força dels vots, però té la força de policies, militars i l´aparell judicial-repressiu. Tampoc li faria vergonya governar contra la voluntat de la població. Els espanyols són aixi.
TRUCAFORT
un pobre home que arrosega la seva mediocritat per la vida. Vegonya, fàstic i misèria. SOM REPÚBLICA
Suau ment Boadella ¡¡ Ves a fer la ma !! o a jugar al TETO.
josep
si els españoles creuen que els catalans som així , ENTENC LA SEVA CATALANOFOBIA
Josep
Més ruc no pot ser i els que li riuen les gràcies igual.
Doctor en patafísica
Digne de Tabarnia.
Fracasat i ressentit
Isabel-Clara Simó el va definir perfectament: “Vostè no odia aquest país: odia la sala buida del seu teatre”
Llam
Este bufon del reino, cada vez esta mas tocado mentalmente Es un resentido .todo lo que hace es una verdadera obra de teatro , pero sin publico
Guaita
Aquest fulano només pot ser president de Tontarnia (lloc on viu ara)

envia el comentari