La batussa entre Punset i C's puja de to

L’eurodiputada assegura que la formació neix de les “runes del PP” i Villegas li recomana que busqui altres excuses

La baixada de l’eurodiputada Carolina Punset com a militant de Ciutadans puja de to. Després del seu anunci que estripava el carnet i el comunicat del partit que l’obria un expedient per visitar Carles Puigdemont, la batussa s’ha animat. De fet, Punset ha assegurat que les acusacions de l’aparell del partit sí que són excuses perquè “ha estat la rebequeria que han tingut arran de la meva visita a TV3" i de "la publicació de la meva carta”. 

 

En una entrevista emesa al FAQS de TV3 aquest dissabte, Punset ha disparat amb bala defensant la seva trobada amb Puigdemont.  “Si no ets un maleït palmero, no vas a les llistes electorals”, ha reblat per afegir que Ciutadans està construït "amb els enderrocs del PP" i que prenen les seves decisions basant-se en les enquestes electorals. Ha definit la formació com de "nacionalisme espanyol afèrrim".


 

La rèplica li ha arribat per part del secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha demanat a l'eurodiputada del partit Carolina Punset que millori la "cerca d'excuses" per abandonar Cs perquè les que ha donat "no semblen molt consistents".

"Ha dit que som durs amb els nacionalistes; efectivament, senyora Punset, benvinguda a la realitat. Ciutadans és el fre als nacionalistes a Catalunya i a tota Espanya, si no s'havia donat compte fins ara, benvinguda a la realitat", ha dit Villegas. "Pel que fa a què som liberals, també benvinguda a la realitat. Quan ella va agafar l'acta, igual no ho sabia, però va entrar a formar part del grup liberal del parlament europeu", ha afegit.


 
Comentaris
at
si home si, que es matin entre ells..
PereB
La senyora Punset té raó. Que fa C's entre els lliberats?..... haurien d'estar entre els llibertins i a l'ultradreta europea com demostren les seves aliances. Almeyns siguin honestos amb vostes mateixos i no s'autoenganyin.
Carles Viñals Casado
No rentaré la cara a la Sra. Punset, que és prou intel.ligent i grandeta per saber on i amb quí es ficava quan entrà a C's; no tinc raons per pensar que els motius de la seva marxa siguin més nobles o menys interessats que els que la dugueren a ingressar. Dit això, afirmo que el tal Villegas, presentant C's com a partit liberal i en especial com a fre del nacionalisme espanyol, menteix com només sap fer-ho el virus del feixisme hispànic. Déu faci que la societat el reconegui a temps.
Inam
Aquesta en fa el distret ara. Que no ho sabía on es ficava. O només li va interessar per el càrrec. Au va, que ja som grans. Que et moqui la iaia.
pepito grillo
Ja s'ho faran, tu. Son dues feres en plena agresio. Espabil!
IL.LEGALITZACIO DE CIUDADANOS
IL.LEGALITZACIO DE CIUDADANOS JA!! PARTIT PODRIT TERRORISTA FEIXISTA ESCANYOL.
Abans, amb que fossin anticatalans en tenia prou
Quan la Punset es va fer de Colono's va ser pel seu anticatalanisme, casaven perfectament els uns i els altres, ara que no faci escarafalls, per això els va triar.
Xurriaca Pallaresa
Com a persona humil que sóc, no vull influir ni perdre el temps en la secta de Ciudadanos, ni en els individus que la formen, ja que penso que la vida és massa valuosa, per a embrutar-la i malgastar-la, en allò que no sigui decent i bó.
Raimon
Cada dia van perdiendo adeptos los de Ciudadanos.Engañando a la gente no se puede hacer pòlitica.Decian que eran socialdemocratas,y ahora se demuestra que son mas ultras que los de el PP-
pere fotem el camp ja !!!
Totes aquestes "trifulgues" no serveixen de res. Veurem encara durant uns anys, escrits i opinions als mitjants de gent, que "tot.hom respecte (jo no), de gent important del mon dels negocis, intel.lectuals, catedràtics, etc. que per IGNORANCIA/MALA FE no acceptaran que la seva España és en realitat "El otrora Grande Imperio Español" que amb el temps i provocant milions de víctimes, ha quedat reduït a la misèria que és avui. Per a mi, aquesta és la veritat. Mai tanta gent ha estat tan equivocada
Joan Jaume
Ciudadaños !
enric
de la secta es pot sortir..hi ha cura
PP,PSOE,c,s. La ruina d,Espanya
Ciudadanos de Caixabank, cierre total ya!!!
VILLEGAS, no da la talla pobre monigote. Ciudadanos de Caixabank, en bancarrota, y solo Faine les salva. Un euro en Caixabanc, un euro para la banda terrorista-franquista de Ciudadanos de Caixabank

envia el comentari