Batet: “Com més s’ho mirin, menys dubtes hi haurà de la necessitat d’aprovar els PGE”

La ministra afirma que els comptes de l’estat espanyol "ofereixen moltes coses" als catalans perquè "atenen les preocupacions reals"
La ministra espanyola de Política Territorial, Meritxell Batet | ACN

La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, ha instat els grups del PDeCAT i Esquerra al Congrés a “fixar-se bé” en el contingut dels pressupostos generals de l’estat (PGE) per tal de facilitar que tirin endavant. “Com més s’ho mirin, menys dubtes hi haurà de la necessitat d’aprovar-los”, ha afirmat Batet aquest divendres a la tarda abans d’assistir al Consell de la Federació del PSC del Baix Llobregat. La ministra ha defensat que els comptes pel 2019 aprovats pel Consell de Ministres “ofereixen moltes coses” als ciutadans de Catalunya “igual que als de la resta de l’Estat”, destacant l’increment de partides en polítiques socials i d’impuls de l’economia. “No hi ha millor oferiment que atendre les preocupacions reals”, ha afegit.Comentaris
Cartanya
Pero que dius?, com mes en ho mirem mes veiem que son el mateixos, que els del Zapatero, i els mateixos que els del tripartit, i els mateixos que tots els oferts, no nia cap signatura (ni la haurà) d'una oferta que no concreta res i a la que quan os convingui, anul·lareu per el motiu que sigui, segurament el primer per manca de cales per cumplir, amb el que ara voleu prometre, amb la pastanaga de que son una millora per tots els catalans. . . . . que so creguin!!!!! HAHAHAHAHAHAHA
Tronc
Ets una bacona
Aureli 1
A aquesta banda de " trileros " ja no ens els creiem , ja ens han aixecat la camisa massa vegades . Ara van i ENS PROMETEN EL QUE ENS DEUEN !! No ens conformem amb !és molt!!és, volem el pastís sencer
Jordi
Això es el que penses tu que pertanys a un partit que ens ha enganyat el que ha volgut, ha empresonat, te corruptes, torturadors, ha incomplert sempre els acords i promeses, ha retallat les nostres competències, no ha invertit el que tenia que invertir per llei,.... i molt mes! Pertanys a un partit que es com el PP, o Ciudadanos y segurament a altres molt pitjors! No cal recordar les portes giratories, els ribots del guerra, en Zapatero, en González i resta de barons! No som tan imbècils!
JordiP
Només donar una ullada a les despeses militars, les inversions en AVE, les infraestructures al mig del desert i la misèria que dediquen a trens a Catalunya, al Prat i a rescatar autopistas catalanas, no es poden donar per bons. Com a màxim, abstenció, ja que aviat tendrem els nostres propis PPGG, del nostre Estat català. Amb molta cura per tal que el gobierno Sànxes no caigui, però no es poden aprobar.
Flama
Las preocupacions reals son les de buscar la manera de marxar de les espanyes. Amb vosaltres inclosos.
Miopia culpable
SENSE EL RECONEIXEMENT DE LA INNOCÈNCIA DELS SEGRESTATS POLÍTICS I LA SEVA LLIBERACIÓ IMMEDIATA no es pot donar l'aprovació a aquests pressupostos que, pel que fa a Catalunya, no es compleixen mai.
No
Com els comuns mira. Com més es miri més oblidarem el terrorismedestat, la cal viva, el dèficit fiscal, els deutes milionaris que te lestat, lagressió continuada, el genocidi cultural planificat, les garrotades, la putrefacció del poder oolitic militar i judicial... segueixo?
Vicenç Ramoneda
Ni cas d'aquests enganya ximples del 155.
colaboracionista
Presupuestos no, no, no y no. Estos socialistas además de ser tan fachas como los otros son unos falsos y unos embusteros. Que se los boten los del 155 y el gran cepillador. ¡¡¡NI OLVIDO NI PERDON!!!!
Rocacorba
Quina barra, per no dir que te un rostre de ciment armat. Hi que sigui una dona que diu que es catalana. Be, es igual que el discurs del castellà Miguel Izeta. Quin parell ! ! Quina vergonya ! Ah no, que no saben el que es.
TSSO
Benvinguda senyora, els papers ho aguanten tot. Ja sabem el % d'execució de pressupostos de l'estat espanyol a Catalunya. Llavors, què m'ha de fer pensar que aquest any sí destinaran el 100% d'allò promès? Vagin a enganyar a un altre. Passiu bé!
Ni els pressupostos són bons, ni es compleixen mai ni serà possible aquest cop tampoc,atès que no tenen diners ni possibilitats de crèdit barat
L'única raó per la que necessiten retenir Catalunya és perquè en depèn que les CCAA deficitàries puguin mantenir el nivell de vida, ja que aquests ineptes no han estat capaços de crear prou activitat econòmica en 40 anys governant Extremadura i Andalusia en solitari. Quant més crisi o falta de dibers per pagar pensions, més ens escanyaran a nosaltres per no perdre vots a la resta d'Espanya. La catalanofòbia s'ha escampat a propòsit per justificar l'expoli.
Tal com raja
Llavors serà qüestió de no mirar-s'ho gaire i llestos.
Sisco
NI OBLIT, NI PERDO, no a tot.........................
Delfí
Sr. Batet i PSOE (català i espanyol): "Oferir moltes coses"? sí, i tant. Però, de complir els oferiments, ben poc, Sra. Batet. Ja ens coneixem des de que heu governant pels acords i pactes que heu incomplert. Igual que ho ha fet el PP. Potser si que les vostres formes, de moment, són diferents a les del PP però no el vostre missatge ni el contingut que oferiu. Insisteixo: de moment. Per experiència heu demostrat que faríeu igual que PP o qualsevol altre partit nacionalista espanyol. Adéu siau.

envia el comentari