Batet demana al Govern "no fer monòlegs"

La ministra diu que "plantejar qüestions inassumibles per l'altra perquè estan fora de la Constitució no és apostar pel diàleg"
La ministra de Política Territorial, Meritxell Batet | ACN

La ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, ha parlat aquest dissabte al vespre sobre el bloqueig de les negociacions entre el Govern i la Moncloa des de Vielha, des d'on ha defensat que sempre hi ha temps pel diàleg, amb tot ha posat com a límit la Constitució. En declaracions recollides per TV3, Batet ha considerat que cal que les dues parts tinguin "voluntat de tenir un diàleg sincer i no fer monòlegs". "Plantejar qüestions que se sap que per l'altra part són inassumibles perquè estan fora de la llei no és apostar veritablement pel diàleg", ha reflexionat en veu alta. La ministra ha considerat que davant d'aquest "entrebanc" cal "aturar-nos, pensar i reprendre el diàleg".

 

Meritxell Batet ha fet aquestes declaracions aquest dissabte al vespre des de Vielha, on va donar suport al candidat d'Unitat d'Aran a les eleccions al Consell General del mes de maig.Comentaris
Àngel Drach
Rebutjar qüestions que planteja l'altra part perquè no ens agraden gens, no és apostar pel diàleg, precisament. (Algú recorda que la Sra. Batet, hagi dit mai quelcom interessant?)
nada vnuevo a cara al sol
Batet tranquila que ya sabemos que lo tuyo es *dialogar con Vox.
Artur
Els monòlegs són dels que tanquen els diàlegs per por als partits de dreta i ultradreta, que al final faran partit únic i convidaran els socialistes a integrar-se perquè no tenen tantes diferències.
A quin govern ho demanes? potser que ho facis al teu partit, que sembla que per no plantar cara als franquistes, renuncia al diàleg, emparant-se amb la sta. constitució, o la sta. inquisició! sou patètics! i tu una botiflera com la mandonguilla ballaruca...
Compañero
en sanchez es mou i de altres mouen els fils,de aixo sen diu fer merionetes.
Adéu Batet , adéu Espanya
ja n'hi ha prou de comedi jefe , no en te cap¡ ha trencat les relacions , o sigui que calla i deixens en pau¡¡
MIRA TROS DE QUONIAM, sou vosaltres els espanyolistes els reis del monoleg: "se puede hablar de todo, menos ede esto..esto y lo otro..etc" El SR TORRA vaportar al Sanches una llista amb 21 propostes, que per cert , e. encara espera contestació, ,em diràs que era un monolog, quan en una trobada, l'altre persona no et dirigeix la paraula? el monoleg espart part del que no contesta oi? NO TORNIS A NOMENAREL DIALEG, QUE EL TEU CAP HA TRENCAT LES RELACIONS , O ENCARA DIRÀS QUE ES CULPA NOSTRA?

envia el comentari