Batet demana al Govern "no fer monòlegs"

La ministra diu que "plantejar qüestions inassumibles per l'altra perquè estan fora de la Constitució no és apostar pel diàleg"

 

La ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, ha parlat aquest dissabte al vespre sobre el bloqueig de les negociacions entre el Govern i la Moncloa des de Vielha, des d'on ha defensat que sempre hi ha temps pel diàleg, amb tot ha posat com a límit la Constitució. En declaracions recollides per TV3, Batet ha considerat que cal que les dues parts tinguin "voluntat de tenir un diàleg sincer i no fer monòlegs". "Plantejar qüestions que se sap que per l'altra part són inassumibles perquè estan fora de la llei no és apostar veritablement pel diàleg", ha reflexionat en veu alta. La ministra ha considerat que davant d'aquest "entrebanc" cal "aturar-nos, pensar i reprendre el diàleg".

 

 

Meritxell Batet ha fet aquestes declaracions aquest dissabte al vespre des de Vielha, on va donar suport al candidat d'Unitat d'Aran a les eleccions al Consell General del mes de maig.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?