Bassa admet que la proposta de terminis per la mediació del Govern no es va consensuar amb la CUP

La consellera explica en un missatge a Twitter que l'executiu "només va informar" dels tempos de la "suspensió" de la declaració d'independència

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha admès que la proposta de terminis del Govern per a una mediació no es va consensuar amb la CUP. Així ho ha explicat la consellera en un missatge des del seu compte personal de Twitter, aquest dijous al vespre: "És veritat! No es va consensuar, només informar del termini de suspensió per la mediació". Bassa havia afirmat aquest matí que JxSí va consensuar amb la CUP un marge de "15 dies o tres setmanes" per buscar mediadors i "dialogar" abans de declarar definitivament la independència. Fonts de la CUP consultades per l'ACN aquest dijous han negat que hi hagués cap acord amb el Govern en aquesta línia, i han asseverat que la proposta de dues a tres setmanes en busca d'una mediació era només del Govern, però que no hi havia res consensuat, tal i com ha acabat confirmant Bassa. La consellera, però, manté en la seva piulada a Twitter que l'executiu sí que va exposar als anticapitalistes la proposta de "suspendre" la declaració d'independència. Al seu torn, la CUP manté que aquesta via no es va posar plantejar pas.


 
Comentaris
Gat Moix
Dons molt malament, ja que la CUP, agradi o no, és part imprescindible i indestriable de la presa d'aquestes decisions .

envia el comentari