Baños presenta recurs contra la decisió de l'ANC

Recorda que no va aparèixer al programa de ràdio com a candidat sinó que hi participa des de fa anys de manera regular
L'ex-cap de llista de la CUP, Antonio Baños, durant les votacions per decidir els nous cà rrecs més representatius de l'ANC
L'ex-cap de llista de la CUP, Antonio Baños, durant les votacions per decidir els nous càrrecs més representatius de l'ANC | ACN

El periodista Antonio Baños ha presentat recurs contra la decisió de la junta electoral de l'ANC d'apartar-lo de les eleccions al secretariat nacional de l'entitat per haver participat en una tertúlia de Rac 1. En declaracions a aquesta emissora, Baños ha explicat que està pendent de si s'accepta el seu recurs i ha defensat que hi va participar com a periodista i no com a candidat. "Jo sóc periodista i vaig a la tertúlia com a periodista, forma part del meu modus vivendi", ha argumentat. Baños ha tret importància al seu cas concret i ha recordat que s'han exclòs diversos candidats per diferents motius. "Si no puc estar al secretariat, seré soci de l'ANC i seguiré defensant la República en qualsevol lloc que pugui", ha conclòs. Aquest matí, davant l'allau de crítiques internes, l'ANC ha decidit aturar la votació telemàtica fins que es resolguin els recursos que han presentat diversos candidats exclosos.


Baños s'ha mostrat sorprès per la decisió de l'ANC i ha defensat que una cosa és participar en una tertúlia o en un acte per fer campanya per la candidatura i una altra diferent és anar-hi com a periodista. "No és un extra sinó que forma part de la meva manera de guanyar-me el pa", ha afegit tot recordant que fa quatre anys que participa en la tertúlia de 'El Món a Rac 1', fins i tot abans de ser candidat de la CUP a les eleccions del Parlament.


També ha assenyalat que no només s'ha exclòs la seva candidatura per formar part del secretariat nacional, sinó que hi ha una desena de persones que no ho poden ser per diversos motius. Ha tret importància al seu cas assegurant que si és o no candidat és "irrellevant" però s'ha queixat pel fet que aquest dimarts s'obrís el vot telemàtic quan hi havia recursos oberts dels candidats exclosos.

Comentaris
Teo
No era l'ANC que deia que això anava de democràcia ? Però no patiu ara tornarà a fer el noble exercici català de la baixada de pantalons i tothom content...
Vlad
Evidentment la gent que coneix aquest paio sap que es un aprofitat i un carota. No aprofita les tertulies per promocionar-se? Ho porta fent tota la vida aquest buscavides.
anna
L'Elisenda Pañuzie també intervé en tertúlies a la ràdio i bé que és candidata! No volem censura partidista a l'ANC
Recurs davant de qui?
Tribunals, judicialització de les eleccions de l'ANC o només protesta i enrabiada davant els seus compis?
pere de manlleu
Aquest senyor és un prodigi: Es presenta per la CUP, però no era de la CUP; quan vol és només un periodista o només un candidat; lluitarà i es sacrificarà per la república però no pot perdre una tertúlia. És un viu exemple de lluita i sacrifici. Senyor quina tropa¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Baños és el meu candidat
Espero que la junta electoral de l´ANC faci les coses bé i diixi presentar la seva candidatura que mai tindria que haver estat exclosa.
Miquel
El ingenuo espectador de la historia no ve que los tontos expulsados en el primer acto regresan al escenario, con trajes nuevos, en cada acto siguiente. (escolio de Nicolas Gómez Dávila)
Barceloní
Antonio baños, Elisenda paluzie... Mare meva quin cartell! Friki show land! De Ben segur que surti qui surti ens riurem molt, ara bé sanchesss va deixar el llistó molt alt.

envia el comentari