Badalona estudia accions legals contra Albiol per fer campanya contra un oratori musulmà

Sabater l'acusa de voler "trencar la cohesió" al municipi i el popular adverteix que només pretén "informar" els veïns d'un barri on "ja hi ha tres centres de culte"
Un home es fa una 'selfie' amb Albiol al mercat de Los Pajaritos
Un home es fa una 'selfie' amb Albiol al mercat de Los Pajaritos | JOAN ANTONI GUERRERO

L'Ajuntament de Badalona (Barcelonès) estudia emprendre accions legals contra el president del PP a la ciutat i líder del partit a Catalunya, Xavier García Albiol, per haver iniciat una campanya contra l'obertura d'un nou oratori al barri de Les Artigues de la pobalció. Així ho ha anunciat l'alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater (Badalona en Comú), que ha expressat la seva "profunda indignació" per l'actitud del regidor popular a qui acusa de "tornar a fer una campanya per trencar la cohesió social" i "perseguir a veïns i veïnes per la seva creença religiosa". Albiol s'ha defensat de les crítiques indicant que la seva formació no vol "assenyalar cap comunitat", sinó que només vol "informar" els veïns de la situació perquè aquesta zona de la població ja disposa de tres oratoris més. Alhora ha assegurat que els treballs que s'estan duent a terme per adequar l'espai on s'ha de posar en marxa aquest centre de culte no compten amb les llicències pertinents. L'executiu local ha desmentit aquesta informació.

Comentaris
albiol: racista, xenofob, supremacista, retardat i fill de puta
segur que em deixo qualificatius, disminuit genètic
El Flabiol
Aquest vol publicitat de gorra , no li féu gens de cas i s'avorrirà tot sol.
Carles Viñals Casado
Agraeixo sincerament al Sr (?) Albiol els seus esforços, (no sé pas si conscients), per reclutar nous independentistes entre la immigració. Tenint en compte que hi ha a Catalunya al voltant de 500.000 musulmans...

envia el comentari