Ayuso suprimeix els últims tres impostos propis de Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid contraposa la seva fiscalitat a la de Catalunya

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha anunciat aquest dimecres que el seu govern suprimirà dels tres últims impostos propis pels quals tributaven els ciutadans madrilenys. Són el d’instal·lació de màquines d’hosteleria –que ja no s’aplica a gairebé cap comunitat-, l’impost sobre el dipòsit de residus –que estava a punt de doblar-se amb l’impost estatal- i el recàrrec de l’impost d’activitats econòmiques –que ja no s’aplicava-, de manera que “Madrid serà l’única regió d’Espanya que no tindrà impostos propis”.

La presidenta de la Comunitat ha contraposat els zero impostos propis del seu territori “als 13 propis que tenen territoris com Catalunya”. El seu objectiu, ha dit, és “liderar el creixement econòmic i l’ocupació a Espanya” amb la fórmula “menys impostos i menys burocràcia”. Ayuso ha promès que s’afegirà a aquestes mesures “la imminent reducció de l’IRPF” que s’aprovarà “abans de cap d’any” perquè s’apliqui al 2022.

Comentaris

    La Guineu sense Carasseta 01/09/2021 3:13 pm
    caldria qu´algú ens explicara com es paga el manteniment de les autopistes madrilenyes, perque els catalans encara no us han llevat els peatges i ja esteu pensant com es pagará el manteniment, doncs molt senzill igual que a Madrid ignorants.
    IDA, que morro. 01/09/2021 3:17 pm
    Que morro tiene la IDA, esos impuestos ya no se pagaban, pero bueno ella lo dice se queda tan tranquila y sus seguidores que no saben nada la alaban.

Nou comentari