El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ayuso: “La discòrdia entre madrilenys i espanyols no prevaldrà”
  • CA

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha fet una crida a “renovar la concòrdia” durant un discurs pel 2 de Maig. “El millor que podem fer per fer front al que ens passa és no perde mai el sentit de la concòrdia”, ha assegurat la presidenta madrilenya i candidat del PP a la reelecció a les eleccions de dimarts. Díaz Ayuso ha demanat fer un “parèntesi en la disputa electoral” –a dos dies dels comicis- i ha remarcat que “sigui quin sigui el resultat, la discòrdia entre madrilenys i espanyols no prevaldrà”. “Els únics enemics que coneixem són el virus i la ruïna, i la resta són desacords dels que pot sortir el millor de nosaltres si no oblidem el que ens uneix”, ha dit. La popular madrilenya ha dit que “el contrari de la concòrdia és la discòrdia, que és la negació de la convivència, la decisió de no viure junts”. Segons Ayuso, “en la concòrdia hi ha espai per la diversitat i el conflicte civilitzat, el desacord”.

Díaz Ayuso ha afirmat que “Madrid és un resum del millor de cada forma de ser espanyol” i que “per ser madrileny només cal voler ser-ho”. La presidenta madrilenya també ha defensat la democràcia espanyola, que ha dit que és “plena” i “una de les més importants del món”, fins i tot “per sobre d’altres com França, Itàlia o Estats Units”. “A Espanya hi ha, i seguirà havent-hi, divisió de poders i un sistema de contrapesos que garanteix l’estabilitat, la independència judicial i evita els abusos”, ha afirmat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a maig 02, 2021 | 16:46
    Ricard maig 02, 2021 | 16:46
    Enèsima discurs amb l'únic contingut de l'habitual nacionalisme ètnic dels castellans, incapaços de veure res més enllà del seu nas. És un discurs que podria haver-se fet fa 5 segles exactament igual. Per alguns el temps no passa.
    • Icona del comentari de: Anònim a maig 03, 2021 | 08:08
      Anònim maig 03, 2021 | 08:08
      Lo dices por Cataluña?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa