El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ayuso avisa ERC: “Seré el pitjor malson de qui vulgui tocar la butxaca dels madrilenys”
  • CA

La presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha advertit ERC que serà “el pitjor malson” d’ERC si “pretén tocar la butxaca dels madrilenys”. En una entrevista a La Vanguardia, Ayuso s’oposa al compromís del govern espanyol amb els republicans d’harmonitzar els impostos autonòmics perquè Madrid pagui més i afegeix que, en cas que hi hagi una “política fiscal comuna”, hauria d’imitar la madrilenya. “És la que millor ha funcionat”, assegura. 

En ser preguntada què té Madrid que no tingui Catalunya a nivell econòmic, Ayuso defensa que allà “no posen traves”, que hi ha “seguretat jurídica” i que els joves i les classes mitjanes “no han de barallar-se amb problemes de legislació rotulació i impostos”. En aquest sentit, argumenta que Madrid “no ha deixat de rebre ciutadans” que hi van “per ser catalans a Madrid, en llibertat” i conclou que els empresaris van a Madrid perquè “els deixin en pau”. 

Pel que fa a la situació epidèmica de la seva comunitat, diu que està “controlada” i considera que “ara es demostra que hi va haver un tracte molt dur i molt injust amb Madrid“. Segons la popular, “es va aprofitar el moment de debilitat” de la seva comunitat quan el virus estava fora de control per “carregar” contra ella i contra el seu govern. “No sentiran cap comentari sobre altres comunitats que ara estan pitjor, just al contrari d’allò que van fer amb mi”, protesta.  

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa