El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’Audiència Nacional insisteix que té prou indicis per investigar Fernández Díaz
  • CA

Manuel García Castellón, el jutge de l’Audiència Nacional que instrueix l’espionatge a l’extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha rebutjat el recurs interposat per l’exministre de l’Interior del PP, Jorge Fernández Díaz, contra la seva imputació. El magistrat  insisteix que la seva investigació no està basada, com sostenia l’exministre, en “simples sospites i conjectures”. És més, a diferència de la defensa de l’exministre, interpreta que els SMS que va enviar el seu secretari d’Estat, Francisco Martínez. 

De fet,el ministeri fiscal també entenia que hi havia prous indicis per citar l’exministre com investigat. Fins i tot, el fiscal entenia que no existia cap element que permetés pensar que el secretari d’Estat tingués cap intenció d’incriminar a Fernández Díaz de manera falsa o injustificada, en un moment, on a més no estava formalment investigat.

 

En la interlocutòria el magistrat insisteix  “que hi ha indicis que clarament l’incriminen i “no en la seva mera condició de ministre en el moment de materialitzar l’operació investigada, tot i que els indicis apunten que el Ministeri de l’Interior va ser el centre des del qual es va desenvolupar la mateixa”. Així que l’exministre haurà de declarar el proper 30 d’octubre. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa