Ataquen de nou la seu d'Òmnium Cultural a Barcelona

Els treballadors han anat a treballar aquest 6 de desembre, tot i ser el Dia de la Constitució espanyola
Cartell d'Òmnium a la seva seu, trencat
Cartell d'Òmnium a la seva seu, trencat | EUROPA PRESS

La seu d'Òmnium Cultural, al centre de Barcelona, ha aparegut aquest dijous amb la placa de la seva façana i una pancarta trencades, segons ha explicat aquest dilluns l'entitat, que el 26 de novembre ja va aparèixer amb pintades d'esvàstiques. En una publicació a Twitter, l'entitat ha assenyalat que "hi ha fets que no canvien des del franquisme", i han apel·lat a la cultura i la determinació per parar el feixisme. Així mateix, el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha assegurat que, en el dia festiu de la Constitució, han acudit a treballar perquè no tenen "res a celebrar i molt a construir", i ha criticat el nou atac a la seu de la seva entitat.Comentaris
¿Sólo pueden romper el mobiliario la podredumbre de la CUP?
Ahora de que mierda os quejáis si sois vosotros lo que habéis originado el problema; habéis despertado a la fiera y ahora el miedo cambiará de bando.
Juan Hospitalet
Quizas la huelga de hambre no sea lo adecuado para responder a la chusma violenta unionista, quizas haya que pensar en nuevos metodos, empezando por organizar talleres de autodefensa y protección personal.
JordiP
Ja ho veieu. Als nostres crits oposen els seus cops i les seves amenaces. Cal comportar-se per subratllar les diferències.
La diferència de tracte d'un fet realitzat per fanàtics unionistes i un altre per independentistes és abismal. Mentres que els uns actuen lliurement i sense cap actuació una mateixa acció(referent a les pintades) és tractada com a "terrorisme". La suposada imparcialitat, que et venen avui amb les seves celebracions sobre un pacte trencat fa anys, és absolutament inexistent. Els espanyols no han complert mai la seva paraula en cap pacte, ni res; la seva paraula se la endu el vent.

envia el comentari