Asens a ERC i JxCat: "Cap lliçó de republicanisme"

Joan Mena retreu a ERC que sempre que pot triar "s'assegui al costat del PDeCAT i la dreta catalana"
El candidat dels comuns al Congrés, Jaume Asens
El candidat dels comuns al Congrés, Jaume Asens | ACN

El candidat d'En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, es nega a "acceptar lliçons de republicanisme" de JxCat i ERC o, com ell els ha anomenat, "els hereus del 3% i qui governa amb ells". En un acte de campanya a Sant Feliu de Llobregat, Asens ha carregat durament contra els independentistes i els ha retret que "pujar les taxes universitàries, els preus dels lloguers o no incrementar impostos a grans fortunes no és ser republicà". De fet, la crítica principal se l'ha endut ERC, a qui ha preguntat si no els fa "vergonya" dir-se republicà de nom i després "anar de la mà del partit del 3%". El número 5 a la llista, Joan Mena, s'ha afegit als retrets i ha assegurat que quan ERC ha de triar "sempre s'asseu al costat de la dreta catalana" i del PDeCAT.Comentaris
Sempre amb la mateixa cançó demagògica. I vosaltres 40 anys al costat de la màfia sociata i del Pp. I recordem el paper de delators al Parlament.
jordi
hola amiguitos fanáticos.....
Republicano
A República é uma linda conversa autonomista dos subjugados para enganar e reenganar o cidadão catalão. Decerto uma Catalunha independente será uma República! Mas antes uma Catalunha independente e monárquica, nem que fosse com el-rei Urdangarim, que sempre é basco, do que uma República federalizada a Castela.
alex
..les comunes de Catalunya
Otia
Ha parlat un putaramonetista dogmatic federalista.
Fermi
Collons, no hi ha ningu mes republica que jo. BIBA ER REI
Ramon
A qualsevol democràcia, el PdCat ara com Convergència abans, seria l'esquerra. Mentre que vosaltres, pudents de merda, no hi existiu. Plantejaments com els vostres no els fa ningú a cap democràcia.
federalista
jajajaja com couen les veritats oi indepres, res dues pedres, estelades of course, i apa a cascar-la , jajaja inda indapandenchia pel 2784.
Quins pebrots de caradura
Impresentables de colaus parlant de 3/ i perdonant/oblidant al seu amo PPSoE de Ibex35 primeres retallades, cas Castor, Desnonaments, enfonsament de bancs i caixes que ha costat als españols 42.000milions de euros.....
Asens carallots lacays borbònics, hi ha rés a dir als teus socis de ppsoe/PSC sobre la Caixa Catalunya?
Asens has deixat de records l'ERE de Ppsoe. Ja ho fas molt bé de l'escolanet de facha Borrell.
Asens intenta blanquejar la corrupció moral de Iniciativa pactant amb corruptes de pesoe que van investir el Pp, el partit més corrupte de Europa. Cap lliçó Asens.
Aquests de la comuna sempre estan amb els opresors i amb clan borbònic i.
Asens sí que és un no "republicà" però no practicant perquè aspira a donar soport a un partit filosocialista que té arrels a SCC falangista de fuerza nueva.
Pau
No, si no es tracta de republicanisme, es tracta d'independència.

envia el comentari