El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Asens demana “prudència” per valorar el cas dels CDR detinguts
  • CA

El líder d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, ha dit aquest dilluns que cal ser “prudent” a l’hora de valorar el cas dels CDR detinguts i acusats de terrorisme perquè “hi ha un secret de sumari”. “No ens podem pronunciar perquè no tenim certeses”, ha afirmat. Preguntat en roda de premsa sobre aquest cas, Asens ha reivindicat que els comuns sempre han dit que estan “en contra de qualsevol acte de violència”, però per altra banda ha recordat que ells també han “patit les operacions per part de les clavegueres de l’Estat”.

“Se’ns ha espiat i se’ns ha fet una campanya de desprestigi; de manera que com a víctimes hem de ser prudents”, ha manifestat. En aquest sentit, ha recordat que el jutjat que investiga aquesta causa “és el mateix que el de l’Adrià i la Tamara”, de manera que considera que “és una gran irresponsabilitat relacionar terrorisme amb actes que s’assemblen més al desordre públic”.

De totes maneres, ha opinat que seria “preocupant” si es confirmessin les informacions que afirmen que hi havia una suposada relació entre els CDR detinguts i els presidents Carles Puigdemont i Quim Torra. Ara bé, Asens espera “que no s’instrumentalitzi aquesta causa amb finalitats polítiques”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa