Arxiven la causa contra els vuit mestres de la Seu acusats d'incitació a l'odi després de l'1-O

La sala conclou que els fets denunciats no són constitutius del delicte que s'imputava als docents
Els ciutadans defensen les urnes i intenten aturar les agressions de la policia espanyola l'1-O
Els ciutadans defensen les urnes i intenten aturar les agressions de la policia espanyola l'1-O | Jordi Borràs

L'Audiència de Lleida ha acordat el sobreseïment lliure de la causa penal contra els vuit professors de la Seu d'Urgell que van ser acusats d'un delicte d'incitació a l'odi pel tractament que van fer a classe dels fets de l'1-O. La interlocutòria del tribunal provincial, a la qual ha tingut accés l'ACN, conclou que els fets denunciats no són constitutius del delicte que s'imputava als docents. El passat mes de març, el titular del jutjat d'instrucció número 1 de la Seu d'Urgell va arxivar provisionalment la causa penal contra sis dels vuit mestres i va mantenir obertes les diligències a dues professores de Primària del col·legi Mossèn Albert Vives de la capital alturgellenca, a qui ara també se'ls ha arxivat el cas. La investigació va continuar, el passat 11 d'abril, amb la realització de les proves pericials a dos dels cinc nens que presumptament es van veure afectats pels comentaris dels docents.

Comentaris
Molt bé!
Per aquest costat Ja han fet el màxim de mal possible, ara tocarà buscar una altra víctima.
marbosch
I que tal si ara es denunciàs els "denunciants" per denuncia falsa? Em sembla que això està contemplat dins el codi penal.
JordiP
¿Es poaible que los informes de la GC "no sean exactos y precisos"? O sea: ¿miente la GC? Ergo, si miente en estos asuntillos de poca monta, fácilmente desenmascarables, ¿en qué medida mienten en sus informes acusatorios sobre personas y acciones del proceso independentista de Catalunya? Esto es muy grave y califica la bajeza moral y autoritaria de los mandos políticos de las CFSE. Es necesaria una investigación afondo y una limpieza todavía más a fondo de la estructura jerárquica.
Català a Mallorca
Home x fi veig que encara hi ha jutges que veuen les coses tal com son i no sota la influència del una grande y libre....
I ara què?
A tots els que van denunciar als mestres falsament, caldria que els imputessin per denuncies falses i acabar d'una vegada amb la impunitat dels hiperventilats que utilitzen aquestes tècniques, i sí parlo de ciutadants i vox
Jordi
Ciutadans i PP acaben de demanar perdó públicament pel linxanment... Que no!!!que és broma! Algú creu que passarà això?
Arxiver
Si és que no podia ser d'altre manera . Tots aquests tipus d' acusacions només són producte de l'odi i de la incultura , precisament.
Carles BCN
I ara que dirà l'Albert Rivera ? Es disculparà o seguirà mentint ?
xup
aquestes despesses les pagara els fiscals i jutges per prevaricar?
Els promotors d'aquests enrrenous, surtiran impunes?
Dic jo que als culpables de haver obert una causa com aquesta que era clar que no hi havien signes de delicte, una causa que crea, o pot crear tanta inseguretat ciutadana i tan malestar social, no se'ls pot culpar de algun tipus de delicte, no sé per exemple odi o alteració del ordre públic, o alguna cosa així i posarlos a presó, per alteració del ordre ciutadà ?

envia el comentari