El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arxivada la investigació contra una filla de Pujol per prevaricació urbanística
  • CA

La fiscalia ha arxivat la investigació contra Marta Pujol Ferrusola, filla de l’expresident Jordi Pujol, per prevaricació perquè els fets que s’investigaven han prescit, segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat l’ACN. La Guàrdia Civil va iniciar una investigació el maig del 2019 ordenada per la secció de Medi Ambient i Urbanisme de la fiscalia per una suposada actuació administrativa irregular a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (Maresme), d’on la filla de Pujol era llavors l’arquitecta municipal. La suposada irregularitat es trobava en la concessió de llicència per a construir 96 apartaments en una exclusiva zona de golf. Finalment, la fiscalia ha arxivat la investigació perquè els fets investigats han prescit.

D’aquesta manera, Marta Pujol Ferrusola, l’alcalde d’aquell moment, Miquel Àngel Martínez; i altres tècnics municipals, han quedat exculpats de prevaricació i tràfic d’influències.

Tot i això, continua sent ferma la sentència de juny del 2018 que ordena demolir els apartaments. La decisió judicial estima la nul·litat de les llicències atorgades el gener del 2016 per haver-se concedit abans de la modificació del pla parcial urbanístic i obliga a demolir les construccions fetes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa