El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Artur Mas: “Si el PSC prioritza Catalunya, que recolzi l’esmena a la totalitat de CiU”
  • CA

El líder de CiU, Artur Mas, ha contestat avui a totes les critiques que els socialistes han fet als convergents aquestes darreres hores per haver decidit no votar els Pressupostos Generals de l’Estat i ho ha fet amb paraules clares: “Si el PSC prioritza Catalunya que recolzi l’esmena a la totalitat de CiU”. Perquè així, segons Mas, ajudaran que “el govern central compleixi amb Catalunya”.

El líder convergent, convidat al Foro Nueva Economia a Madrid, també ha tornat a explica perquè CiU no pot votar aquests pressupostos: “No responen a la crisi, no contenen un programa econòmic, no tenen credibilitat i no compleixen amb Catalunya” per la qual cosa “si no ens hi oposéssim seguiríem un camí equivocat”.

Respecte la crisi econòmica, Mas ha assegurat que amb les darreres mesures econòmiques el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, “ha aturat l’hemorràgia, però no ha tancat la ferida”. I ha animat l’executiu a treballar en temes clau per l’economia espanyola com la millora de la productivitat, la formació i la reducció del dèficit exterior.

Finalment, Mas ha acusat el govern català d’actuar de forma “absolutament passiva” i com una “mera gestora” davant els expedients de regulació de treball (ERE) anunciats per Seat i Nissan, dues empreses que en altres ocasions han rebut subvencions del govern català, com ha recordat el líder convergent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa