El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Artur Mas: “Per aconseguir la independència necessitem fugir de la utopia”
  • CA

El president Artur Mas ha assegurat aquest dissabte davant de 200 nous associats el PDeCAT, en un acte de benviguda amb la líder del partit, Àngels Chacón, que votarà aquesta formació perquè “per aconseguir la independència necessitem fugir de la utopia, però també de la resignació i explicar la veritat d’allà on som”, segons declaracions recollides en una nota de premsa del partit. Així mateix, Mas ha reiterat que optarà pel PDeCAT perquè “necessitem un partit que mentre no arriba la independència es cuidi d’enlairar Catalunya” i “que torni a impulsar l’economia i el benestar dels catalans”.

Mas també ha recordat que “en política mai cap espai queda buit, si no hi anem aquest espai algú l’omplirà i serà algú que està a l’antípodes del que pensem: no hi ha diputats que representin abstenció o el vot en blanc”.

En la seva intervenció, la candidat del PDeCAT a la presidència de la Generalitat ha assegurat que Mas participarà en la campanya del 14-F “com vulgui i com decideixi”

Chacón ha repetit que a les eleccions el PDeCAT no s’hi presenta per “pactar amb algú”, sinó “amb veu pròpia per explicar el nostre projecte”. A més a més, ha advertit del perill que suposa per aquests comicis la “desafecció” de ciutadans que “pensin que ja no serveix per res anar a votar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa