Artadi: "Estem sorpresos per les cartes enviades pel govern espanyol"

Demana que l’executiu de Pedro Sánchez també respongui les cartes que envia el Govern català
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi | ACN

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha dit aquest dimarts que l’Executiu de Quim Torra està “sorprès” per les cartes enviades pel govern espanyol en relació a l’actuació dels Mossos d’Esquadra. “Hi ha altres vies de comunicació i àmbits d’actuació”, ha argumentat Artadi, que ha afegit que “hi ha mecanismes de coordinació que estan dins de la lleialtat institucional, i que potser serien l’àmbit per comentar si hi ha preocupació sobre les actuacions dels Mossos”.

 

A més, la portaveu del Govern ha avançat que es respondran les tres cartes enviades per l’executiu de Pedro Sánchez i ha deixat clar que en aquesta resposta s’explicarà que “sempre s’actua amb criteris tècnics i policials, mantenint l’ordre públic per sobre de tot”. A més, ha demanat que el govern espanyol també respongui les cartes que envia el Govern català. Comentaris
Cisco
No contesten es perquè saben llegir ,son uns incultes.
Fotem el camp ja i deixem-nos de si diuen O no diuen
Fat Boy
En serio?.
soc la Elsa !!
Jaaaaaaaaaaaaa!! Jaaaaaaaaaaaaaaa! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Cómo siempre, la técnica habitual.
Ahora ¿ estamos sorprendidos?; crean cómo siempre el problema y después el miserable victimismo de siempre; el resultado: un fraude de proceso y el mayor engaño de la historia infligido al sentimiento de un pueblo.
Merí
I per la terrible voluntat del Torra i el Comin de portar- nos a la guerra no diu res. Colla de racistes violents!
DONCS DSI NO HI HA RESPOSTA A LES CARTES QUE HEU ENVIAT AL GOVERN ESPANYOL, LES QUE HAN ENVIAT ELLS, EL MATEIX TRACTE "NI PUNYETERO CAS¡¡"
jacqme
No respondre a les cartes diplomàtiques és poc ídem. Si voleu, els contesto jo.
Lluc
Aixó es el que teniu que contestar. Sres del Gobierno de Ñ, Catalunya está hasta los cataplines de vosotros...cuidevos de casa vostra Adeu siau

envia el comentari