Artadi: "Ja veurem quina de les dues ànimes del PSOE s’acaba imposant"

"Si Sánchez té interès en què els grups independentistes ajudin a aprovar els pressupostos s’ha de posar en contacte amb els grups que els han de votar", avisa la portaveu
La portaveu del Govern, Elsa Artadi
La portaveu del Govern, Elsa Artadi | ACN

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha reaccionat aquest dilluns a la possibilitat que el president espanyol, Pedro Sánchez, convoqui eleccions generals el 14 d’abril. “Si el govern de Sánchez té interès en què els grups independentistes ajudin a aprovar els pressupostos s’ha de posar en contacte amb els grups que els han de votar, i això no està succeint”. En roda de premsa posterior al Consell Executiu, Artadi ha deixat clar que “ells saben quins són els canals de comunicació, i nosaltres sempre hi serem pel diàleg”. En aquest sentit, ha denunciat que “són ells que s’han aixecat de la taula, i si tenen cap interès saben perfectament on som”.

 

Alhora, la també consellera de la Presidència ha recordat que “durant vuit mesos Pedro Sánchez ha parlat de diàleg i en el moment de concretar-lo ha frenat en sec”, i ha avisat que “ho ha fet quan només estem negociant com dialogarem”. Artadi ha opinat que el president espanyol va prendre aquesta decisió “per una conjunció entre una manifestació de la dreta i la ultradreta i un entorn dins del PSOE que sembla que vulgui pactar abans amb Cs que no pas ser un govern progressista”. “Veurem quina de les duès ànimes del PSOE s’acaba imposant”, ha afegit, i ha sentenciat que “ells mateixos s’han d’acabar d’aclarir sobre per on volen anar”.Comentaris
Anon
Digueu d'una vegada que no teniu ni idea de com tirar endavant la independència. El dret a l'autodeterminació ja el vam exercir l'1-O. Apliqueu el resultat i deixeu d'esperar als altres.
Angelblau
Carai senyora Artadi .. de PPSOE només hi ha un.
Patufet
El millor que podrieu fer els processistes és marxar a Madrid.
1-O il-legal !!!
Anon Digueu d'una vegada que no teniu ni idea de com tirar endavant la independència. El dret a l'autodeterminació ja el vam exercir l'1-O. Apliqueu el resultat i deixeu d'esperar als altres. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: TOT EL QUE DIUS ES MENTIDA I FURRUFALLA !! 1-O il-legal !!!
ho sabeu !!!
Indepen !! foteu pena us creieu que l'1-O es ba votar !! dons NO no es ba votar res !!
El PSOE no té ànima, el que té és una necessitat espantosa de diners
Sense els diners catalans es inviable mantenir el nivell sanitari i subsidis d' Andalusia i Extremadura que, en 40 anys de govern no han tingut nassos de remuntar, malgrat la solidaritat internacional i els més de cent mil milions d'ajudes de la UE. Per les bones no ens deixaran mai perquè haurien d'explicar que n'han fet dels diners tots aquests anys. Per ara van tapant la incompetència i corrupció amb els diners catalans. I si ens quedem, primer seran les pensions andaluses que les nostres.
Roser
No voleu el PSOE a Madrid. Voleu l'enfrontament amb el PP per tenir excuses, merder i mobilitzar a la gent. No sabeu com tirar endavant el que heu promès.
Ànimes?
Quines ànimes? El PSOE farà allò que li sembli que li pot donar vots. La independència de Catalunya li costaria perdre Andalusia, Extremadura, per tant, mai pactarà res. Espavilem i feu tractes amb alguns països (Israel, Eslovènia, Gran Bretanya. .) a veure a canvi de QUÈ, ells estarien disposats a donar-nos suport logístic. Tireu endavant d'una vegada i prou xorrades.
Sergi
...i continueu fent política espanyola.Mísers!
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT
ARTADI ¿Quina de les Dúes Ànimes del PDECAT DE E.R.C. I DE LA CUP S´ACABARA IMPOSAT ? La que Doneu SUPORT AL DICTADOR DE VENEÇUELA ..Nicolas Maduro o la que donareu Suport a Pedro Sanchez el P.S.O.E. =P.S.C. a lo millor podriu guanyar molt mes si doneu suport a SANCHEZ I NO A MADURO .Quim Torra el PDECAT Tambe No té anima ,el què té és una Necesitat Espantosa de DINERS i mai mejor dicho És el politic que cobre mes de tot Espanya mes quel President Espanyol ..
Catalanito que vienes al mundo, una de las dos almas del PSOE te va a helar el corazón...
Gerard.cat
Sí, el PSOE té dues ànimes: el falangisme i el falangisme. I de vegades fan veure que no s'entenen entre ells. Són més perillosos aquests 'anomenats socialistes' que Vox, PP, C's i els partits neonazis plegats. El GAL n'és la prova concloent: assassins a la carta, com en ple règim del 39. En el PSOE no hi ha persones, hi ha carn per vestir les camises blaves.

envia el comentari