Artadi: "Ja veurem quina de les dues ànimes del PSOE s'acaba imposant"

"Si Sánchez té interès en què els grups independentistes ajudin a aprovar els pressupostos s'ha de posar en contacte amb els grups que els han de votar", avisa la portaveu

 

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha reaccionat aquest dilluns a la possibilitat que el president espanyol, Pedro Sánchez, convoqui eleccions generals el 14 d'abril. "Si el govern de Sánchez té interès en què els grups independentistes ajudin a aprovar els pressupostos s'ha de posar en contacte amb els grups que els han de votar, i això no està succeint". En roda de premsa posterior al Consell Executiu, Artadi ha deixat clar que "ells saben quins són els canals de comunicació, i nosaltres sempre hi serem pel diàleg". En aquest sentit, ha denunciat que "són ells que s'han aixecat de la taula, i si tenen cap interès saben perfectament on som".

 

 

Alhora, la també consellera de la Presidència ha recordat que "durant vuit mesos Pedro Sánchez ha parlat de diàleg i en el moment de concretar-lo ha frenat en sec", i ha avisat que "ho ha fet quan només estem negociant com dialogarem". Artadi ha opinat que el president espanyol va prendre aquesta decisió "per una conjunció entre una manifestació de la dreta i la ultradreta i un entorn dins del PSOE que sembla que vulgui pactar abans amb Cs que no pas ser un govern progressista". "Veurem quina de les duès ànimes del PSOE s'acaba imposant", ha afegit, i ha sentenciat que "ells mateixos s'han d'acabar d'aclarir sobre per on volen anar".

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?