Artadi estira les orelles a l’Estat per la vaga de taxistes

La portaveu del Govern lamenta que cada any es repeteix la mateixa història amb accions que malmeten la campanya turística i sense tenir competències per a solucionar-ho

 

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha demanat al govern de Pedro Sánchez, que prengui “decisions definitives” per resoldre les demandes que planteja el sector del taxi, en vaga des de la setmana passada pel conflicte amb les llicències VTC. La portaveu del Govern i consellera de la Presidència ha admès en aquest sentit que la vaga afecta la mobilitat a la ciutat i la imatge i la promoció turística. “Cada any ens trobem la mateixa situació en campanya d’estiu; hi ha una acció, no gestionada a través de competències que reclama la Generalitat, que malmet la nostra campanya turística i la imatge de la ciutat al món”, ha dit Artadi fent referència explícita també a l’aeroport.

 

Artadi, que recordat que és a mans de l’Ajuntament de Barcelona decidir com gestiona la mobilitat a la ciutat, ha assenyalat com a “responsable” de la situació el govern espanyol i s’ha queixat en aquest sentit de les “inconcrecions” del ministeri de Foment. 

 

La portaveu del Govern també ha condemnat les agressions que s’han produït els darrers dies: “Condemnem tota la violència”, ha afegit. De fet, ha assegurat que la majoria del sector del taxi també conclou que aquestes actituds són un “error” i que “no ajuda a la seva imatge”.

Nou comentari