Artadi: “Estem convençuts que aquesta nit tindrem una victòria”

JxCAT celebra la "nova lliçó de democràcia que s'ha donat al món"

JxCAT ha sortit a fer una primera valoració pocs minuts abans de les nou de la nit. La vicepresidenta del partit, Elsa Artadi, s’ha mostrat convençuda que els junters toraran a tenir “una victòria i a fer història”, fent una menció especial a la possible reedició d’una “majoria independentista”. Aquesta seria la primera pedra que hauria de permetre “fer un govern fort per avançar i amb lideratge per fer front de manera eficient a la pandèmia”. Amb tot, però, els sondejos no indiquen que JxCAT hagi aconseguit l’objectiu de ser el partit amb més força dins de l’independentisme. Però encara queda nit per endavant.

Tot i que cap enquesta posa JxCAT en primer lloc, Artadi s’ha referit a la candidata del partit, Laura Borràs, com la qui serà aquesta nit la nova “presidenta” de Catalunya. Artadi s’ha mostrat prudent amb els primers resultats, amb molt poc vot escrutat. “Hi ha enquestes de tots tipus, la única que val és fins que no es compti el darrer vot aquesta nit”. Artadi ha volgut expressar la seva “confiança que avui serà una gran nit per JxCAT i per l’independenitsme”.

Des de JxCAT s’espera el balanç de participació, però ja avança que, amb dades que apunten a una participació d’entre el 55 i el 60%, es considera que la d’avui és “una nova lliçó de democràcia que s’ha donat al món” des de Catalunya. Artadi ha dit que la participació del 14F podria ser la més elevada dels processos electorals que s’han fet en demarcacions properes sota pandèmia. “Estem orgullosos de la mobilització del poble català en aquesta jornada”, ha reblat la també directora de campanya de JxCAT.

Finalment, la vicepresidenta de JxCAT ha valorat la feina dels ajuntaments de “tots els colors” per l’organtizació d’unes eleccions segures i sense incidents i ha fet referència a la “vulernació de drets” dels votants que viuen a l’exterior.

Comentaris

  Un d'ERC 14/02/2021 10:19 pm
  Artadi què passa? Sembla que el nou president serà d'ERC!!! I Puigdemont torna o jo? Jajajajaja
   Això ho ha escrit un corruptgent! 15/02/2021 12:49 am
   No saben perdre i ja començan tirant merda contra el guanyador, com quan van regalar la Diputació de Barcelona a la també corrupta Nuria Marín del PSOE. Jo d'ERC intentaria governar amb les CUP o en solitari, pels temes independentistes pactar amb JuntsxNoSeSapQue, i pel dia a dia PSC.
   28
   16
   Respon

Nou comentari