Artadi diu que els càntics de la gent demostren que "Puigdemont és el president"

La diputada de JxCat afirma que els presos polítics catalans estan tancats "per defensar unes idees polítiques que són lícites i constitucionals"
La diputada de JxCat Elsa Artadi
La diputada de JxCat Elsa Artadi | ACN

La portaveu adjunta de Junts per Catalunya (JxCat) Elsa Artadi ha anunciat aquest diumenge que els càntics de la gent a la manifestació d'aquest matí a l'Avinguda Paral·lel de Barcelona demostren que "Carles Puigdemont és el president de Catalunya i és el que reconeix la ciutadania". Per altra banda, també ha defensat que els presos polítics catalans estan tancats "per defensar unes idees polítiques que són lícites i constitucionals", i que "estan dins el marc de la democràcia".

 

Artadi ha assegurat que la mobilització és per "aquestes 16 persones", però també per "tots els alcaldes perseguits, per la gent normal que es manifesta i els acusen de terrorisme, per la manca de llibertat d'expressió i per la repressió absoluta que patim a Catalunya". La diputada de JxCat també ha dit que la convocatòria d'aquest diumenge és una resposta a "tots els que diuen que el moviment està desmobilitzat i la gent cansada". Alhora, la diputada de JxCat ha volgut agrair l'assistència de tots els manifestants, i en especial de tots "els que no són independentistes però són demòcrates".

Comentaris
El carrer, Elsa...
...i les urnes, també, que és el que més hi compte. Bona sort als qui no us agenolleu cpm d'altres que semblàven més combatius i han demostrat ser uns traidors.
Si l.unc que tenim la desgràcia de estar a un país dictador i podrit ,el cul d,el mon
LUIS
El president del pais es el Sr. Carles Puigdemont, a quien le fue arrebatada la presidencia por los nietos de los que declararon la guerra, y que al igual que sus abuelos se levantaron violentamente cuando el pueblo salió a las urnas a decidir libremente y en paz. El gobierno legítimo ha sido encarcelado o ha tenido que exiliarse, por hacer aquello para lo que el pueblo le había elegido. Para los neofranquistas, hacer eso es ir contra " la ley". ¿Que ley? La de su "victoria" del 39. Adeu espanya
Aplicando la misma lógica melodiosa e implacable ....
... Macarena presidió la mitad de los países occidentales en los años 90. Vamos a probar, a ver si sigue funcionando: "Dale a tu cuerpo alegría , Elsa Artadi/ Que tu cuerpo es pa' darle alegría y cosas buenas/ Dale a tu cuerpo alegría, Presidenta/ Hey, Elsa Artadi !!!" Ya nos contará que tal le va con los cánticos de investidura..
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
CARLES PUIGDEMONT Ara mateix es UN EX-PRESIDENT DE CATALUNYA ,Con u son ARTUR MAS, JORDI PUJOL , JOSE MONTILLA I PASCUAL MARAGALL Ara estan EX-PRESIDENT Con tots els ES UN FET NO PARAULES .Tampoc podra SER PRESIDENT Ja ques un FUGADO DE LA JUSTICIA ESPAÑOLA Va FUGIR Per lo tan ÉS UN POLITIC COVARD y es de Dretes dels que han FET I FAN RETALLADES SOCIALS Retallan SANITAT I EDUCACIÓ .Es la DRETA CORRUPTA CATALANA 15 Seus tenen embargades per Corruptes vale
Ramon
Els fòrums americans sobre el Hot100 històric són més d'avaluar i comentar estadístiques, dades de mil menes fent abstracció de si la cançó és bona o no. Això és irrellevant. Amb una única excepció: Macarena. Per higiene mental, hi ha l'acord d'excloure l'èxit de vendes espanyol més gran ever de qualsevol càlcul, de qualsevol rànquing. Com si no hagués existit mai. No volen ni recordar una vergonya així. Mira que hi ha hagut cançons merda en el Hot100. Però cap de tan merda com l'espanyola.
Ramon
En la revista satírica MAD, tipus El Jueves però bo, consultori tipus el del (genial) Berto Romero. Algú pregunta si realment existeixen els homes de negre. Els agents del senyor que fuma d'X-Files. Els que fan i desfan al marge de l'estat de dret. Resposta: "I tant, que existeixen. Per què es pensen que no s'ha tornat a sentir-ne a parlar del duo espanyol de Macarena?". Aquest, és el record que tenen els americans del gran hit espanyol.
Cerca bé Ramon
Macarena de Los del Río en setena posició. https://www.billboard.com/charts/greatest-hot-100-singles. Si busques més, en comptes d'inventar, trobaràs que el 1996 va estar 14 setmanes com a Nº 1 a la llista The Billboard Hot 100.
Metonímia d'Elsa
Carles Puigdemont és el president de Catalunya que reconeix la ciutadania que ha anat a la manifestació (i això no està molt clar). De la resta de ciutadania no se sap quin president vol.
@Ramon
En :billboard.com hay 512 referencias a Los Del Rio y 56 a Serrat. Tambien hay dos menciones a Lluis Llach (o tres, si contamos su aparición en la página "Artists with Name L"). Aun no han descubierto el nuevo Himno de la Republica, "Bi-Ba Puigdemont/Butzemann" pero todo se andará. En las circunstancias actuales y de cara a internacionalizar el Procés, Macarena Artadi tiene más posibilidades que L'Estaca o el Hombre del Saco. Y "Despacito", el nuevo himno de Esquerra, tiene 6.170 referencias.
Kill Bill Board
Si los de Billboard se pasan por el Arco del Triunfo la Resolución de la ONU que obliga a eliminar todas las referencias a Macarena, habrá que exigir su cierre a la ONU. Salvo que no exista tal resolución y todo sea un lamentable malentendido, confundiendo La Realidad y El Deseo, como le pasaba al eminente jurista Don Santiago Vidal. Los universos paralelos, es lo que tienen.
Fidriko
Si us plau, no maregeu més la perdiu. Tots els independentistes -i no només nosaltres- sabem que Puigdemont hauria de seguir sent el president de Catalunya però també sabem que l’estat no ho permetrà mai, ni ell ni cap altre llaneritzat. Un cop manifestat el que sentim, toqueu de peus a terra i deixeu-vos d’escaramusses de partits. Volem govern que governi i, a fe de Déu, que hi ha persones que poden ocupar-se'n
Josep- Barcelona
Si no pot ser Puigdemont que sigui la Gironina que te un parell d'ovaris i no agrada a la Moncloda i la Brunete mediatica , arta di estas massa ben vista per la Brunete a mes a mes ames una alummes del gran retallador Mas Collell , jo no vaig votar retallades vaig votar una Repuplica social democatada a mes ames ets massa pija
me mondo
Volvemos al sistema tribal, jefe por aclamación alrededor de la hoguera y los chupitos, qué nivel maribel sra Artadi
Obre els ulls
El putu me mondo poseu-li un partit del Barça amb el Cruif ibens deixarà tranquil. Me mondo con las memeces del memo memondo

envia el comentari