Arrimadas sospita que el Govern posa d'excusa Maragall per "solucionar-li la vida" a Puigdemont

Cs presentarà diverses iniciatives perquè "s'aclareixi" en què consisteix l'acord per garantir una vida digna als expresidents
Pasqual Maragall i Artur Mas, amb Lluís Llach darrere, a l'acte institucional d'homenatge a Muriel Casals
Pasqual Maragall i Artur Mas, amb Lluís Llach darrere, a l'acte institucional d'homenatge a Muriel Casals | ACN

La líder de Cs al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat aquest dijous que el partit taronja presentarà diferents iniciatives perquè s’aclareixi l’acord de Govern que autoritza els departaments de la Generalitat a cobrir les necessitats personals bàsiques dels expresidents del Govern durant totes les etapes de la vida. Arrimadas ha expressat que el seu partit tem que aquest acord s’hagi fet per afavorir el president a l’exili, Carles Puigdemont.

 

L’acord de Govern, aprovat dimarts passat, estableix que es garantirà l’atenció social i el suport que necessitin els expresidents per assegurar el seu dret a viure dignament. En la roda de premsa posterior al consell executiu, la portaveu del Govern, Elsa Artadi, va dir que la mesura s’adoptava per la situació personal de Pasqual Maragall i no suposava cap tipus de benefici econòmic per a Puigdemont.

 

Arrimadas ha dit que les iniciatives de Cs busquen “evitar” que el president a l’exili es beneficiï de l’acord. “Una cosa és que els expresidents tinguin un tracte digne i l’altre és que l’acord sigui per solucionar la vida a un fugat de la justícia”, ha dit Arrimadas. La líder de l’oposició ha dit que “molts catalans sospiten que això no es correspon amb un intent de proveir el senyor Maragall, tots sospitem que això es pot destinar a solucionar-li la vida a Puigdemont”.

 

Arrimadas ha subratllat que “si és per garantir una vida digna a Maragall, perfecte, si és per solucionar la vida a un fugat de la justícia, ens tindran en contra”. Cs traslladarà preguntes al Govern perquè “se sàpiguen” els detalls d’un acord que Arrimadas ha considerat “opac” perquè no se sap “ni com ni quan ni on”. “Demanarem transparència absoluta”, ha conclòs Arrimadas.Comentaris
Anna
Té verí a la boca aquesta tia
Teresa
I què, ha estat i és el nostre president. Com els altres. A mi em reca per Montilla que sols va "actuar d'ofici" imposat des de Madrid per treure-se'l de ministre (ell va retallar molt l'estatut, ningú en parla). Ah i votat per Carod i Puigcercós pel seu odi a CDC.
Arrimadas a la presor per conflictiva per busca enfrontament i ser una trilera busca-raons
M Carme
Aquesta noia només disfruta i viu per fer mal a tothom. Que vigili, el món dóna moltes voltes, ves que en el futur necessiti a tothom.
Elena
Sigui per qui sigui, el MH Carles Puigdemont no ès un fugit de la justícia. Va marxar abans que se’l denunciès.
rd350
pura maldat
Maite
El President Puigdemont no és un fugat de la justícia,i sempre serà el President dels catalans, cosa que tu amargades mai seràs
cabre
El colmo de la perversión. M'imagino com l'hi deuen xiular les orelles a la Sra Arrimades.
Sisco
Sempre acusant als demés del que ells farien, amb els polítics es pot estar d´acord o no, però es que vosaltres sou realment males persones
Ramon
Tenia la sensació que enemiga no podia ser-ne més però que mala persona ella concretament no n'era. No diria el mateix d'un Bolaño o un Cañas, p.ex. Perquè sempre cal distingir entre una cosa I l'altra. Aquesta declaració en fa pensar que anava errat.
Lluís Nicolau
Inés, el president Puigdemont no és un fugat de la justícia, és un ciutadà europeu que sols no pot entrar a l'Espanya no democràtica, per dir-ho fluix.
El noi del sucre
La “solució” que t’has o t’han trobat a tu al Parlament, creus que es digne? t”jo mereixes? estàs capacitada? tens prou formació?. Em sembla que a miserable no et guanya ningú.
Carles Fuigdemont
I algú amb dos dits de front ho dubte ? Una cosa és la ideoligia i altra la ceguesa o l'idiotesa, oi ?
La qüestió és per què aquesta arpía no ha dit res sobre la pensió vitalícia dels exàmens presidents de l'estat
Que no només és quantiosa sinó que és perfectament compatible amb altres càrrecs en consells administratius de multinacionals que prèviament -ves per on- havien estat afavorides per aquests mateixos presidents i/o ministres. Arrimadas mai mossegarà la mà de les multinacionals que la subvencionen. Per exemple, el Banc de Sabadell, oi "ciudadana"?
Odi, odi, odi, i destruir Catalunya i els catalans, arrimadas pensa i saps el que és que tu cobres un sou públic, i no fots ni brot, fa quatre dies mal comptats, vas estar més temps fen la campanya a Andalusia por el partido, i despres de vacances de nadal, ets una pena de persona, si és que ets persona
emprenyat
Arrimades ves a cagar cidadanos pp iVOXfeixistes
JordiP
Arrimadas practica el esport nacional de l'envídia i l'insídia, la sospita i la maledicència sense cap prova. "Dónde se mete, la niña del 17? De dónde saca, pa' tanto como destaca?". Cada dia una difamació, un insult, un judici d'intencions, una sospita. A l'infern, aniràs a petar, nena, per a gaudi dels condemnats al foc etern. Sex machine, serà l'eterna condemna que et tocarà, ja ho veuràs. No et mereixes altre cosa.

envia el comentari