Arrimadas s'espolsa Vox: "Nosaltres només tenim un soci a Andalusia que es diu PP"

La líder de Cs defensa l'acord per governar la comunitat andalusia i atribueix les crítiques a un PSOE "rabiós" per haver perdut el seu "cortijo"
Inés Arrimadas al Parlament de Catalunya
Inés Arrimadas al Parlament de Catalunya | JOAN ANTONI GUERRERO

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha restat importància al paper de Vox a Andalusia per facilitar la formació de govern. En una compareixença al Parlament, Arrimadas ha assegurat: “Nosaltres només tenim un soci a Andalusia que es diu PP”. D’aquesta manera, la líder de l’oposició s’espolsava qualsevol crítica sobre aliances amb els ultres de Vox. “Ja sé que per alguns és difícil d’assumir perquè els agradaria que la realitat fos una altra, com al PSOE o als independentistes”. Arrimadas ha defensat que l’acord de govern a Andalusia “és molt bo” per a la comunitat autònoma. “Estem davant d’una oportunitat històrica”, ha reblat.

 

La líder de l’oposició veu en les crítiques per l’acord d’Andalusia la voluntat dels socialistes espanyols de posar “el focus on els interessa”. Però Arrimadas fa oïdes sords a aquestes crítiques perquè considera que allà on alguns hi veuen “el pacte de la vergonya” hi ha “un acord centrat i moderat”. De fet, la líder taronja pensa que el PSOE “està rabiós perquè se li ha tret el ‘cortijo’”, però ha posat en relleu que no ha escoltat fins ara cap crítica a les 90 mesures que conté l’acord PP-Cs i pensa que é perquè es tracta d’un pacte “moderat i raonable”

 

Arrimadas tampoc veu que les aliances per accedir al poder a Andalusia hagin d’entrar en contradicció amb els seus socis liberals europeus, que es miren amb atenció els moviments ultra a Espanya. Segons Arrimadas, Cs està en la línia dels seus aliats a Europa: “No es pot entrar en acords de govern amb partits populistes, a Espanya en tenim, d’un sentit i un altre, i nacionalistes. És el que hem fet a Andalusia”. Sobre la possibilitat de reeditar l’estratègia a Andalusia en cas que Vox permeti acords a d’altres comunitats, Arrimadas s’ha limitat a dir que a les eleccions Cs sortirà “a guanyar” perquè a cada nova cita electoral obtenen més vots.Comentaris
snow
Vamos a contar mentiras, tralará. Vamos a contar mentiras, tralará...
Català a Mallorca
Vosaltres govenareu Andalusia amb el pp gràcies als vots de Vox, no escurriu el bulto, el teu pare estaria molt orgullós, era dels de la seva corda...
Malallet
Quins ho expliquin quan votin conjuntament les resolucions que es presentin al parlament andalús. Ho poden voler vendre com vulguin, però serà allò de tapar-se el nas per no sentir la merda. Però ja hi estan acostumats, ja ho varen fer amb Libertats.
Anda Lucia
Sabeu que us dic ? Ja n'estic fins els piiiiiiiip d'Andalusia , ja s'ho faran No ens disgreguem i anem a lo nostre , que és el que ens importa .
Bonjan
Es tan tan dolenta, ens pren tan descaradament per tontos. A c...r a la via. Sou igalets que VOX. O potser pitjorsi tot
Guim
Agnès Arrambades s'equivoca ja que segons la dita "els amics del teus amics, són els teus amics".
Marbosch
A Andalusia hi governa una coalició de perdedors coneguda com el trifaxito
Teresa
Has quedat, heu quedat desautoritzats a criticar els independistes, després del que heu fet a Andalusia. Encara sou més falsos que el PP, heu pactat igual amb VOX (els senyoritos del cortijo, fills de franquistes, com vosaltres) i ens voleu enredar negant-ho. Això és España, aquesta Espanya de la que en volem fugir, sols ens ha portat guerres, reis corruptes, dictadures i feixisme.
MiqCar
Muy extraño, si lo que dice Vox, parece estar sacado de lo que decía una troll conocida por la "catalana que se siente esspañola" Arrimadas, antes del conocido "giro Macrom" y la reparcelación de espacios elecctorales que ha hecho Aznar
Más falsa que un duro sevillano
Perquè se li dóna tanta importància a la loca de la colina de c,s ,quan no serveix més que per liarla ?
X*2
A casa teva per pena , potser et creuen , ara fora de casa teva tots sabem que sou la mateixa merda que els de vox
Perdona arri mad as, t'agradi o no, a Andalucía tens dos socis, que ja no sé quin es més feixiste. Oh pot ser ho sou vosaltres?
I vosaltres a més a Andalucía, teniu un'altre soci, que es la extrema dreta i s'anomena VOX, obhem diràs que no, mentidera?
Sisco
Ciudadanos Vox i PP, Ciudadanos PP i Vox, Vox Ciudadanos i PP. "Tanto monta, monta tanto"
miquel
I una sola política que es diu CINISME!!
rosa
De veritat es pensa que algú s'empassará el que está dient aquesta gent, son tan ridiculs que son patetics.
Matemàtiques
Propietats de l'aliança andalusa (A= Vox / B=PP / C= C's) Si A és = a B i B és igual a C; A és = C
niña de franquista, niña facista
NIÑA o eres tonta, imbecil o simplement una demente facista como Dios y Franco manda. Niña tu papa te enseño solo fascimo, miserable FACISTA
Murenu
La munyeca diabolica novia de chuky vomita de nuevo

envia el comentari