Arrimadas sent “vergonya aliena” per com Torrent “s’amaga per no donar la cara”

La líder de Cs s'enutja perquè la Mesa del Parlament refusa una proposta del partit taronja perquè el president doni explicacions sobre la situació de bloqueig
La líder de Cs, Inés Arrimadas
La líder de Cs, Inés Arrimadas | ACN

La líder de Cs Inés Arrimadas ha carregat amb força aquest dimarts contra el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, acusant-lo d’amagar-se i de no voler donar explicacions sobre l’actual situació de bloqueig a la cambra catalana. Arrimadas ha comparegut després que la Mesa del Parlament hagi refusat, per qüestions formals, un dels punts d’una proposta de resolució del partit taronja que instava Torrent a comparèixer davant del ple per donar explicacions.

 

Arrimadas ha dit que Torrent no vol comparèixer perquè “li fa vergonya donar la cara per donar explicacions” sobre la situació d’excepcionalitat. La líder de Cs ha afirmat que no admet que la proposta de compareixença sigui rebutjada: “Hem demanat la celebració d’un Ple per donar la cara davant d'aquesta situació excepcional i ell s’ha negat a donar explicacions. Un senyor que es dedica a retardar convocatòries de plens diu que el president no pot venir al Parlament a donar la cara. Ens sembla ridícul”.


 

Arrimadas ha manifestat que hi ha marge, segons els informes dels lletrats i altres dictàmens, perquè el president del Parlament pugui venir a “parlar-hi”, més encara quan el propi Torrent creu que s’hi pot “declarar la independència”. “A qui pretenen enganyar? Cada vegada hi ha menys gent que se’ls cregui”, ha remarcat Arrimadas. “[Torrent] no vol passar la vergonya d’haver d’explicar la pantomima i mentides que venen com a excuses d'aquest procés, que s'ha convertit en un modus vivendi”.

Cs ja ha avançat que demanarà una reconsideració d'aquesta "inadmissió a tràmit" de la seva proposta perquè consideren que no hi ha cap punt en el reglament del Parlament que digui que no el president no pugui comparèixer. 

Comentaris
toñi
Sento vergonya aliena veient a la tal Arrimadas (masoveres segons el diccionari) dient bajanades i cridant per fer-se veure.
Tipa
Posats a tindre vergonya.....creo que tens altres motiva
Inesito
Arrimadtas modelito, aprendiz de politica barata. Ves a la esteticien a pasar el rato .Porque resultas aburrida con tus argumentos personals sin un grado de madurez e etica , de un cargo publico , Ves a una escuela estranjera de diplomacia a aprender seriedad , argumentos etc , y no tus discursos de taberna.
Jessica
Jo sento vergonya aliena de com un partit com Ciudadanos sigui legal en un país presumptament democràtic.
Jordi
I nosaltres de tu..... de la poca qualitat politica... i del poc respecte que ofereixes a catalunya....
Ab
Esemplare il comportamento del Onorevole Presidente: istituzionale e alieno alle provocazioni di questa gentussa
Claravalls
Calla d'una puta vegada i treu les teves porques mans de Catalunya.Fora els inadaptats i rates franquistes - ppsoecs- de Catalunya.No us necesitem per a res. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
Joan (Born)
Ei tabernera, quan un és miserable normalment no entén el que fan els altres...!!!
Juan (Born)
Ei tabernera...quan una és miserable, normalment no entén el que fan els altres i això que es hi dedica..Té el cap i el cor gelat.
Ana
Lo mismo que tu que estas más perdida que un pavo en un pista de baile...
rd350
claríssim, ella no en te de vergonya, es pura maldat
T... O...N...T...A
No volia perdre el temps escrivint res, però no me'n puc estar de donar-li una resposta que estigui al seu nivell intel·lectual: tonta... T...O...N...T...A... TONTA.
Conxi
Y a mí me da vergüenza, ver cómo alguien que dice querer representar a los catalanes , sale en una foto, con un gesto de fastidio y desprecio absoluto , porque están cantando, los que si se sienten y representan a los catalanes Els Segadors , así que háztelo mirar guapa
Jac de viv
Quin avorriment i cansament aquesta dona. Cap idea , repeteix com un ninot.
Elvireta
Si tinguessis vergonya no serias on ets, ni formaries part del odi que sentiu tots vosaltres cap a Catalunya.
Arrimadas, l'altra infanta
Per sentir vergonya (aliena.o no) se n'ha de tenir i saber que és i tu no en tens ni n'has tingut mai. Si tant preocupa estàs pel tema polític del teu ( ¿? )país, perquè no presentes candidatura ? M'agradaria fer-te una pregunta : El Riverita , saps on et fotrà la patada ara que ja li has fet la feina, al cul o al paladar ?
Tu si que ets una vergonya falangista sou uns ineptes sense ideias positivas,sols portar la contrària i cridar com una ll'oca .
remigio III
L'uniforme el porta amagat sota la pell, però se li nota l'actitud colonialista, quan pretén encarar-se als patriotes catalans. Aliant-se amb les forces d'ocupació del que hauria de ser el seu país, per tal de ... Que? Que vol aquesta gent que, trepitja els ciutadans d'una república que, vol ser lliure i democràtica.
Tu no tens vergonya pròpia
Per això vas tenir el morro de presentar-te en terra estranya i, sense conèixer la cultura, ni saber-ne res dels desitjos dels seus habitants, i venint d'una C.A. amb un 25% d'atur, venir a governar i decidir per ells. Conducta colonialista. Complex de superioritat injustificat, perquè no tens nivell. No et fa vergonya que es manifestin al teu costat gent amb esvàtiques tatuades, feixista repugnant?
Pussy Galore
Quan parla la filla d'en Rufino el mon es para a escoltar les mes grans vegenades.
rd350
pura maldat
La píndola diaria perqué els seus seguidors a whatapp
tinguin alguna cosa a repetir quant es troven amb els amics i amigues. Abducidos a la consigna diaria, el 3% sempre a la boca pero mai els sobres, aixó no! Com a marketing politic que no demana massa esforç als seus votans no està malament i set mil euros al mes per quatre twitts tampoc.
Basset
Mala, maleducada, encarcarada, rastrera, agressiva, grollera, venal, hipócrita, mentirosa, vulgar, difamadora, matona, xulesca, estrident, patètica, cansina, ridícula, malencarada, demagoga, faltona, traicionera, creguda, resentida, tèrbola, carcellera, represora, embotida, convulsa, fematera, immodesta, venjativa, altiva, dolorosa, injusta, odiosa, perdonavides, antidemocràtica, colona, arrimada... Primera i última vegada que parle d'eixa. Visca Catalunya Lliure!
EldeGràcia
I tu amagues la cara sota mig quilo de maquillatge, srta. Pepis de pa sucat amb oli!

envia el comentari