Arrimadas s’atrinxera a Ciutadans

Denuncia una "operació per intentar acabar amb el partit" i afirma que seguirà defensant el seu projecte

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha denunciat una “operació per intentar acabar amb Cs” però ha afirmat que seguirà defensant el seu projecte “amb orgull i responsabilitat”. “Som incòmodes perquè som l’únic partit de centre liberal net a Espanya”, ha dit Arrimadas aquest dilluns al vespre en una declaració sense preguntes acompanyada de membres de l’executiva del partit liberal. La líder de Cs ha dit que està “convençuda” que “Espanya necessita aquest projecte” i, per això, torna a fer “un pas endavant”. “Hem fet autocrítica”, ha assegurat Arrimadas, que ha reconegut “errors” i ha lamentat no haver sabut transmetre que la moció de censura a Múrcia estava “justificada per la corrupció”.Arrimadas ha pronosticat que en les pròximes hores i dies hi haurà més marxes de membres de Cs a altres partits però ha reivindicat que la formació segueix sent “necessària” en el panorama polític. “Nosaltres no tenim a cap altre partit com a enemic, la nostra única intenció és que qui vulgui votar a un partit net de centre ho pugui seguir fent”, ha defensat.

Sobre el transfuguisme de membres de Cs, Arrimadas ha dit que la situació està demostrant la diferència entre “ser i estar” al partit liberal. “Ser de Cs implica que et molesti igual la corrupció d’un bàndol que de l’altre. Significa que treballis per bastir ponts a un costat i a l’altre. Que uns et diguin fatxa i els altres traïdor. Implica ser valent perquè no és l’opció còmoda”, ha argumentat.

Arrimadas ha afirmat que el que més els preocupa és la “polarització” de la societat i, concretament, el cas de Madrid on veu “risc real que el populisme d’un extrem o de l’altre entri en el govern”. “Com més radicalitat hi hagi, més necessari és Cs”, ha opinat.

La líder de Cs també ha defensat haver inclòs més perfils a l’executiva del partit i ha agraït el “pas al costat” de José Maria Espejo-Saavedra i Carlos Cuadrado. Arrimadas ha dit que estan sent “dies durs” però ha subratllat que està rebent “molts missatges de suport”.

Arrimadas ha remarcat que sempre ha viscut en moments complicats de la política i que va “fer un pas endavant” per liderar el partit fa un any en una “situació difícil” i que es va trobar en mig d’una pandèmia. “Sempre he decidit ser valenta”, ha afirmat.

Comentaris

  els feixistes sempre trien el feixista original, no les còpies 16/03/2021 11:53 am
  Naziudadanos només ha estat un partit anticatalà que a més del seu odi furibund a tot el que fos català no ha tingut cap projecte per a eSSpanya que no fos el mateix que el del PP i Vox, i és clar, quan els electors se n'han adonat , per què volien una còpia si tenien l'original
  Doctor Strangelove 16/03/2021 11:13 am
  Intel·lectualment ha demostrar que no és res! Una llàstima de noia. En fi, suposo que no tothom ho pot tenir tot, ja m'enteneu! Doc.
  elle 16/03/2021 10:50 am
  en fase de liquidacion menos mal que la vida te da lo que te mereces por menospreciar a los demas i hacer espectaculos en catauña as visto loque te pasa pir tener tanto despotismo tr lo mereces
  Pepe 16/03/2021 9:42 am
  Quan els mediocres volen liderar passa el que passa. Rivera, Carrizosa, Arrimades,etc
  Ricard 16/03/2021 9:24 am
  "partit liberal"? Continuo pensant que Vostès no poden deixar sol al becari.
  rd 16/03/2021 8:39 am
  mala gent, escòria
  Català 16/03/2021 8:18 am
  Aquesta s'està atrinxerant en el bunker, com el seu admirat correligionari. El del serrell i el bigotet.
  Català 16/03/2021 8:18 am
  Aquesta s'està atrinxerant en el bunker, com el seu admirat correligionari. El del serrell i el bigotet.
  Català 16/03/2021 8:18 am
  Aquesta s'està atrinxerant en el bunker, com el seu admirat correligionari. El del serrell i el bigotet.
  Lisa 16/03/2021 8:15 am
  A la montapollos se li pot dir allò de que a cada puerco, les llega su ... Però, ara si té pebrots que torni a venir a passejar-se per Amer, Tortosa etc etc que li farem l'onada..hahahahaha Ui! El Gonzalo, el Luisnomeacuerdo, el Strangelove....no tenen res a comentar sobres aquesta notícia??? o potser estan en xoc...
  Ganxó 16/03/2021 8:12 am
  Ara que se li va acabant la feina, li posarem uns quants llaços grocs per que es vagi entretenint
  Ganxò 16/03/2021 8:08 am
  Ara que ja se li va acabant la feina, li tornarem a posar uns quants llaços grocs per que es vagi entretenint.
  Xurriaca Pallaresa 16/03/2021 6:29 am
  Si desitgés per vostè tot el mal que ha fet o desitjat pels altres, voldria dir que vostè hauria guanyat, per això en nom dels que volen un Món decent, tot sabent-lo imperfecte, em conformo que en aquest desert què vostè soleta ha triat, trobi un oasi ple d'aigua i dàtils, on pugui viure sola i sense fer mal a ningú més.
   Ganxò 16/03/2021 8:05 am
   Company: Si li dones dàtils, encara és capaç de fotre't un pinyol a l' ull. Val més aigua sola i encara racionada
  Jcm 16/03/2021 12:29 am
  Es clar que si reina , es veu d'una hora lluny que es un complot judeo-indepe-marxista-massonic ,ifinantçat des de waterloo . I ara pren la pastilleta aquella que et va donar el senyor de la bata Blanca i a dormir.
  Vendetta 16/03/2021 12:13 am
  Jjjaaaa kin tip de figure colons de merda
  El corb de la Rufina 15/03/2021 11:57 pm
  No se preocupe Dña. Inés. Sólo me llega hasta los pies !
  Tururut. 15/03/2021 10:46 pm
  POLARITZACIÓ de la societat?, si anaven arrancant llaços grocs com si no hi fossin del tot i com si estessin posseits. De aquellas tempestades, estos lodos, montapollos.
  Cavaller pallares 15/03/2021 10:45 pm
  El proces no nomes ha dividit els catalans, sino que es tant i tant pernicios que ha dividit a Ciutadans i als espanyols. La Arrimadas no ha de dimitir, "que no estamos tan mal" Resumint, per pixar i no treure ni gota.
  Mala peça 15/03/2021 9:54 pm
  Ines no dimiteixis per favor, tu demano per favor, tenim moltes moltes moltíssimes ganes de gaudir en la teva agonia. Tot el mal que et pugui passar, té l'has guanyat a pols, et mereixes enfonsar-t'he en la misèria

Nou comentari