Arrimadas reclama inversions amb “criteris tècnics” i no “cessions” a l’independentisme

La líder de Cs diu que "el separatisme vol el desmembrament" de l'Estat "per quan tornin a fer un cop"

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha reclamat que les inversions del govern espanyol es facin “sempre amb criteris tècnics” i no com a “cessions” als independentistes. Ho ha dit en declaracions a La Sexta preguntada per l’ampliació de l’Aeroport del Prat pactada entre l’executiu estatal i el de la Generalitat. Arrimadas ha reconegut que el de Barcelona és “el segon aeroport d’Espanya” però ha demanat tenir en compte altres infraestructures com “el tren a Extremadura” o la connexió ferroviària del port d’Algesires. A més, ha considerat que les competències i inversions que reclama el Govern responen al fet que “el separatisme vol el desmembrament” de l’Estat “per quan tornin a fer un cop”.

Comentaris

  miquel puigpelat 08/08/2021 9:21 am
  Perquè aquesta dona desprèn tant d'odi contra Catalunya, quan ha estat criada aquí?.
  Ricard 08/08/2021 10:25 am
  Per als castellans els "criteris tècnics" s'apliquen quan ells s'ho enduen tot. Quan algun impost arriba a Catalunya és que els catalans han fet "xantatge". Es tan antic això que fa fàstic, com Castella.
  RAMON A 08/08/2021 10:48 am
  I despres troben estrany que els volguem perdre de vista
  Prevaricador 08/08/2021 10:51 am
  arrimada, arrimada... de que em sona aquest nom?
  fat boy 08/08/2021 12:31 pm
  Exemples, TGV Valencia - Barcelona, xantatge nacionalista, TGV Madrid - Paris a 3.000 metres pel Canfranc, criteri tecnic. Ampliacio del Prat, xantatge nacionalista, aeroport a Ciudad Real, criteri tecnic, Institut Ramon Llull, xantatge nacionalista, Instituto Cervantes, criteri tecnic, autovies gratis a Catalunya, xantatge nacionalista, autovies gratis a Madrid o Andalusia, criteri tecnic. Catala idioma oficial a la UE, xantatge nacionalista, espanyol oficial a la UE, criteri tecnic Inversio del 110% pressupostat a Catalunya, xantatge nacionaliste, inversio del 110% pressupostat a Madrid, criteri tecnic. Pa per a mi, xantatge nacionalista, merda pels altres, criteri tecnic.
  Tonet 08/08/2021 12:40 pm
  En surt la bilis de tot es independentista, Festo mirar i posat pomada si et piqui lo inde...

Nou comentari