Arrimadas: “Puigdemont és el passat, no pot orientar la política del Parlament”

Ciutadans exigeix que el 'ple de la convivència' se celebri abans de l'estiu, i acusa el PSOE de ser tou amb l'independentisme

 

Ciutadans havia de tenir avui el seu ple, batejat com ‘el ple de la convivència’, en què Ciutadans pretenia “recuperar la convivència a Catalunya”. Però després que la Mesa no hagi arribat a cap acord sobre com actuar amb la suspensió dels diputats per part de Llarena, la líder de Cs, Inés Arrimadas, ha assegurat que el fet que s’hagi suspès el ple, que incloïa la seva moció i també una sessió de control al Govern, “demostra que el procés és inestabilitat i divisió, no només a la societat, sinó també entre els separatistes, que fan que l’oposició no pugui parlar de l’agenda social i econòmica del Govern”.

 

En aquest sentit, Arrimadas ha assegurat que “no es pot tancar el Parlament cada vegada que el separatisme té una disputa, ni quan al senyor Puigdemont, un fugit de la justícia, li sembli oportú. El senyor Puigdemont és el passat, no pot orientar la política del Parlament”, ha alertat. En aquest sentit, ha avançat que “exigirem el nostre dret a tenir un ple sobre la convivència abans de l’estiu, i també el ple ordinari amb moltes iniciatives que preocupen els catalans”. Arrimadas també ha remarcat que “hem estat els únics que hem defensat que s’ha de complir la suspensió de Llarena i que hem demanat la celebració del ple”.

 

I és que, com ja ha fet el PP, Ciutadans ha acusat el PSC d’acostar-se a posicions independentistes i “d’haver votat a favor de tancar el Parlament i donar la raó a ERC, això és el que ens espera de Sánchez, que fins i tot el PSC ajudi els independentistes? Això és intolerable”, ha reblat la líder de Ciutadnas.

Nou comentari