Arrimadas insisteix que la intenció del PSC és formar un tripartit amb ERC

La presidenta de Cs anima els ciutadans a no reunir-se amb els seus familiars aquest Nadal

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha insistit aquest dimarts que la intenció del PSC és formar un tripartit amb Esquerra Republicana i els comuns després de els eleccions del 14 de febrer. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assegurat que pactar amb els republicans “és el pitjor que poden fer pels catalans” perquè el partit d’Oriol Junqueras “només demana privilegis pels seus“.

Demanen l’amnistia dels presos, però condemnen a la ruïna milions de catalans que no poden obrir els seus comerços“, ha opinat Arrimadas sobre ERC. Ha demanat “passar pàgina” ja del Procés i governar “per tots els catalans”. “Els catalans es mereixen que se’ls governi d’una altra manera”, ha afirmat.

Per altra banda, ha informat que aquest any ella no passarà el Nadal amb la seva família. “Em quedaré a casa amb el meu marit i el meu fill” perquè vol ser “prudent”, ha explicat; i s’ha mostrat “convençuda” que molts catalans prendran la mateixa decisió que ha pres ella. “Esperem que sigui l’últim Nadal que passem així“, ha sentenciat.

Nou comentari