Arrimadas: “Els congressos de Convergència sempre acaben amb un nou nom i divisió interna”

Lamenta que Sáenz de Santamaría i Casado hagin debatut sobre quin candidat fa més mal a Cs

 

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha dit aquest dissabte al migdia que “els congressos de Convergència sempre acaben igual, amb un nou nom i amb més divisió interna”. El mateix dia del congrés del PDeCat i pocs dies després de la picabaralla entre JxCat i ERC, Arrimadas ha criticat que “les discrepàncies de l’independentisme provoquin que es tanqui el Parlament i es silenciï l’oposició”, com es va fer el passat dimecres quan no es va poder celebrar finalment el ple del Parlament per una falta d’acord entre els partits independentistes i “amb l’ajuda de PSC”.

 

En declaracions als mitjans durant la seva visita a les festes del Renaixement a Tortosa i acompanyada de regidors del partit a Tarragona i diputats de la demarcació al Parlament, la líder de l’oposició ha defensat que des de Cs seguiran “lluitant i demanant” al president de la cambra, Roger Torrent, que “obri al Parlament per poder celebrar abans que acabi el període de sessions el ‘ple per la convivència i la priorització de les polítiques socials’ “. “Si no ho fa, estarà incomplint una altra vegada el reglament de la cambra i passant per sobre de l’oposició”, ha advertit.

  

  

Sobre el congrés del PP, la també portaveu estatal de Cs no ha volgut entrar en “les guerres internes”, però ha lamentat que tant Pablo Casado com Soraya Sáenz de Santamaría hagin basat la seva campanya en “dir qui és el candidat que més mal pot fer a Cs”. “Els votants del PP saben que el problema d’Espanya no és acabar amb Cs, sinó acabar amb la corrupció, la precarietat laboral o amb el separatisme”, ha conclòs.

Nou comentari