Arrimadas diu que el nou Govern es “mantindrà en el procés gràcies al PSOE”

La presidenta de Cs sosté que els indults són una "humiliació"

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha afirmat que els indults als presos independentistes són una “immoralitat” i una “humiliació” per a tota la ciutadania espanyola, però “sobretot” per als “catalans constitucionalistes que es van enfrontar al terrible cop d’estat”. En roda de premsa aquest dilluns, Arrimadas ha criticat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, estigui “preparant el terreny” per concedir-los i l’ha acusat de voler “reescriure la sentència del Suprem”. “Qui es creuen que són per passar per sobre de la justícia?”, ha dit la presidenta del partit liberal. Arrimadas també ha opinat que el nou Govern pretén “mantenir-se en el procés” i ho podrà fer “gràcies al PSOE”.”El Govern en l’última cosa en què pensarà és en governar”, ha dit Arrimadas, que ha afirmat que l’executiu presidit per Pere Aragonès “seguirà amb la decadència d’una comunitat que era rica i pròspera abans que aquests senyors arribessin al poder”. “Sembla que humiliar no té conseqüències i quan les té, el govern ja et prepara un indult”, ha afirmat Arrimadas, que ha insistit que “no tot s’hi val per mantenir-se en el poder”.

Convenció el 17 de juliol

La convenció del partit liberal serà el dissabte 17 de juliol a Madrid. Arrimadas ha afirmat que la convenció servirà per “donar protagonisme a les propostes”.

Comentaris

  RAMON A 25/05/2021 10:44 am
  Procura per la teva cadira que perilla
  Independence Process 25/05/2021 10:08 am
  Arrimadas sap què és un procés ? Sap què vol dir independència política ? Comencem pel principi.
  Luna Barceló 25/05/2021 10:01 am
  Sra. Arimadas de Cima, crec que vostè no té n'idea del que vol dir un cop d'estat, lamentable que una persona inculta estigui vivint gràcies al sou que li paguem fins i tot els que no la voten. Sra. Arrimadas de Cima, li recomano que es dediqui a fer net el seu partit i posar ordre, per exemple: als "merders" que té a les Illes Balears que no és poc. Per altra banda la decadència la té vostè ja que cada cop que obri la boca li queden menys seguidors, reflexioni en comptes de criticar el que encara no ha succeït amb el nou govern de Catalunya. Estem farts de qui ens vol alliçonar sense saber-se la història. Sra. Arrimadas de Cima, no oblidi que som a casa nostra i que és de mala educació venir de fora per dir-nos el que hem de fer, tenim una llengua pròpia, una cultura fantàstica, una sanitat exemplar, una educació exquisida, som terra d'acollida, país pacífic si no ens provoquen, tenim productes autòctons immillorables, tenim grans i petites empreses lluitadores, tenim esportistes de talla internacional... amb una paraula, vostè no ens pot dir que no lluitem per la nostra INDEPENDÈNCIA, es més vostè hauria de deixar de cobrar el seu sou ja que no el mereix perquè només mira pels seus interessos i no pas pel de totes i tots els catalans/es.
  bs 25/05/2021 8:38 am
  pura maldat, fot venir basques
  Joan+ 24/05/2021 10:11 pm
  Quin fastic de dona, deu ni do el que la te que aguantar tot el dia.
  Mala peça 24/05/2021 6:10 pm
  I vosaltres estareu quatre anys de vacances pagades al Parlament de Catalunya, perquè no s'han repetit les eleccions. Així que arrimadas, ja ens pots estar agraïda, perquè com ja saps perfectament els fasc'stas de ciudadanos esteu en liquidació. Tan debò us enfonseu en la misèria
  Bravo! 24/05/2021 6:05 pm
  Em pensava que diria "serien o seran una humiliació" Però diu "són una humiliació" Doncs mira, dues bones notícies.
   Eulàlia 24/05/2021 9:58 pm
   Cada vegada q la sento no puc evitar pensar amb la família de Ripoll pobra gent, quina creu!!!

Nou comentari