Arrimadas critica Roldán per prioritzar “garantir-se un lloc”

La presidenta de Cs diu que el seu partit quedarà "molt per davant" del PP el 14-F

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha afirmat que el partit liberal quedarà “molt per davant” del PP a les eleccions catalanes del 14 de febrer i que els populars “el que han d’estar mirant és que no els passi Vox”. La líder de Cs ha criticat que alguns partits de l’oposició estiguin “més pendents d’esgarrapar quatre vots que de salvar vides“. “La gent que vulgui simplement garantir-se un lloc o alimentar la confrontació se sentirà incòmode a Cs”, ha dit Arrimadas, preguntada per la marxa de Lorena Roldán al PP. En una entrevista a ‘Antena 3’ aquest dimarts al matí, la líder de Cs ha vist “indigne” donar importància a “ximpleries de partit” i ha remarcat que està “superorgullosa” de Cs perquè la formació està “centrada en la gent”.

Arrimadas ha insistit a demanar al ministre de Sanitat, Salvador Illa, que deixi càrrec perquè cal un ministre “a temps complet”. La presidenta de Cs ha subratllat que la situació és “molt preocupant” i que decisions com la d’Illa generen “desafecció política”.

Comentaris

  JOSEP 05/01/2021 11:43 pm
  INES ARRIMADES Tu LI VAS ARREBAR FONS CANDIDATA A LES ELECCIONS DEL 14-F Ella gano las Primarias del Partit VA SER ELEJIDA Entra la gent de CIUTADANS . Tu no bas respectar aixo . Vas fer Fora una Dona per posar a un home a CARLOS CARRICOSA . TAL FARAS TAL TE TROBARAS . Que MARXI ARA AL P.P. ROLDÁN u trobu normal
  JordiP 05/01/2021 1:55 pm
  ai, Inesita, que amb el teu diagnòstic de la espantà de Roldàn estàs reconeixent implícitament les poques possibilitats que Siudatans té cara a les properes eleccions catalanes del 14-F. És el que Freud deia un "acto fallido"? Perquè si Roldàn anava segona a C's i se'n va al PP per assegurar escó, quants escons estimes que treureu el 14-F? Vols dir que Roldàn ho veu tant malament que aplica allò de "las ratas abandonan el buque se se hunde"? És que creu que el PP millorarà el esquifit grup de diputats que té actualment? Ai, nena, la pela és la pela, i la teva fotocòpia no vol anar de guarnició del segon plat.
   Miqusl 05/01/2021 4:46 pm
   Es veu que Freud parlava en castellà quan establia càtedra.
  mala peça 05/01/2021 12:30 pm
  Que la roldan és un venuda i de nul·la credibilitat, això ja ho sabem, ara tu li vas ser una gran mestre. Dit això, deus estar creuant dits, perquè el fracàs de fasc'stas de ciudadanos sigui com més gran possible. Així dimitiràs, oi
   JordiP 05/01/2021 2:08 pm
   No sé si serà prou intel·ligent per a dimitir, aquesta senyora muntapollastres. Em temo que la fam d'escò la condicioni massa. En qualsevol cas, la política li ha donat ja tot el que podia oferir-l'hi: una nova llengua (tot i que minoritària i que "no sirve pa nà", diu), un marit resultón i bon semental (se l'ha emportat a Espanya i tot) i fama "nasionà". A partir d'ara, amb una mica d'habilitat, no surt del Congrès fins a la seva jubilació. Quin xollo, oi?

Nou comentari