El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas creu que els presos polítics surten de presó “redoblant el desafiament” independentista
  • CA

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assenyalat que els presos polítics que han sortit aquest dimecres de la presó després de ser indultats pel govern de Pedro Sánchez ho han fet “sense penedir-se de res i redoblant el seu desafiament” per aconseguir la independència de Catalunya . Tot i la decisió de l’Executiu, ha advertit que “Espanya no claudica”.

“Les imatges de la humiliació, de la immensa vergonya propiciada per Pedro Sánchez. Els colpistes ja són al carrer sense haver complert ni un terç de la seva condemna, sense penedir-se de res i redoblant el seu desafiament. Sánchez claudica, però Espanya no”, ha escrit Arrimadas en un missatge al seu compte de Twitter.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a juny 23, 2021 | 17:05
    Ricard juny 23, 2021 | 17:05
    Als totalitaris és normal que el pensament polític dels demés els sembles desafiaments, és a dir opinions polítiques nocives, i no meres opinions polítiques diferentes de les seves.
  2. Icona del comentari de: RAMON A a juny 23, 2021 | 17:39
    RAMON A juny 23, 2021 | 17:39
    El patriotisme es l ultim refugi del poca vergonye
  3. Icona del comentari de: Luna Barceló a juny 24, 2021 | 10:53
    Luna Barceló juny 24, 2021 | 10:53
    Sra. Arrimadas de Cima, no li sembla que el que fa vostè si que és desafiar al poble català ? Sra. Arrimadas de Cima, no creu que per sortir a una foto hauria de fer qualque cosa pels ciutadans del país ? Sra. Arrimadas de Cima, no deixarà mai la política en benefici de totes i tots els que no la volem ? Sra, Arrimadas de Cima, no creu que està mal informada sobre el que significa cop d'Estat ? Sra. Arrimadas de Cima, no sap que som al segle XXI i que les coses canvien d'un minut a l'altre i que la CE de 1978 que vostè no va votar s'ha d'actualitzar a les noves necessitats dels pobles ? Sra. Arrimadas de Cima, lamentable tot el que diu i tot el que fa en detriment d'un gran país com Catalunya que la manté econòmicament i que li ha donat democràticament l'oportunitat de ser bona política. Vagi a provar sort a la seva Comunitat d'origen, nosaltres estem fins el capell de mantenir-la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa