Arrimadas compara els assaltants pro-Trump amb els independentistes

"No es pot animar amb discursos populistes", diu la presidenta de Cs

Ciutadans ha criticat que els independentistes condemnin l’assalt al Capitoli i “defensin l’intent d’assalt al Parlament” la tardor del 2018. La líder de la formació liberal, Inés Arrimadas, ha dit que les situacions “no són comparables” però ha reclamat que “es condemnin les dues sense matisos“. Segons Arrimadas, els fets a Washington han d’ajudar a aprendre que “des del poder no pots dividir la societat en bàndols, ni animar amb discursos populistes, o pensar que pots tenir impunitat per ser un governant o que et donaran privilegis“. El cap de llista per al 14-F, Carlos Carrizosa, creu que els pro-Trump i els independentistes “utilitzen les mateixes tècniques divisòries i sembradores d’odi”.

Arrimadas i Carrizosa han fet aquestes declaracions en l’acte de presentació telemàtic de la nova incorporació a la candidatura per al 14-F, la periodista Anna Grau. En l’acte, la formació s’ha situat com “l’única alternativa” per al Govern. Arrimadas ha apel·lat a “ajuntar més gent al constitucionalisme de centre“, una setmana després que Lorena Roldán hagi fitxat pel PP. Ha assegurat que la seva formació és “incòmoda” per JxCat, ERC i la CUP perquè volen “que els partits no separatistes siguin conservadors o del PSC, que és una ganga”.

Després de la marxa de Roldán als populars, Cs prova de presentar la incorporació de Grau com un incentiu perquè “altres persones valentes facin el pas” de sumar-se al seu projecte.

Per altra banda, Carrizosa ha criticat les noves restriccions del Govern per combatre la pandèmia que entren en vigor aquest dijous. Ha lamentat que Catalunya és “maltractada” per aquest Govern i ha culpat la “passivitat” de l’executiu de Pedro Sánchez. Critiquen que les noves restriccions s’adopten “sense criteris objectius, sense previ avís –tot i que van ser anunciades a inicis de setmana- i sense ajuts suficients”.

Comentaris

  Mala peça 07/01/2021 4:33 pm
  La ines, que va entrar a fasc'stas de ciudadanos, a 380, i que al dia d'avui, només a demostrat que és un perill per la democràcia i per la societat Tan debò fracassi tan a nivell polític, com a nivell personal
  Ramonet 07/01/2021 3:44 pm
  Quan de mal que ha fet l'antifranquisme i el progressisme, jo hem sento molt identificat amb l'ideari de Trump i els seus "seguidors" tots molts ben "formats" (militarment i paramilitar...) "instruïts" i amb uns valor humans ( de nivell sota zero)...
   T'identifiques tant amb Trump perquè com ell no saps ni gramàtica 07/01/2021 3:53 pm
   Llegeix, si en saps prou, la teva vomitada i compta les faltes ortogràfiques.
  "Apreteu, apreteu!" jalea el MHP Trump. 07/01/2021 3:43 pm
  En cualquier momento cuelga una pancarta en la Casa Blanca. La ratafia es lo que tiene, enseguida te vienes arriba.
  Quin mandra... 07/01/2021 3:40 pm
  Però, la senyora Arrimadas no és pas independentista espanyola ? Ni els supporters de l'animalot Trump no son independentistes americans ? Algú li ha d'explicar a aquesta xovinista espanyola aprenent de política, que al món hi ha quasi 200 estats independents i que la majoria d'humans d'aquests estats son independentistes del respectiu estat...
  uno que vove en tabarnia 07/01/2021 3:27 pm
  parla per ella?
  Si que es pot comparar!!! 07/01/2021 2:55 pm
  La diferència és que aquí la violència va venir per part dels patriotes piolines, encapçalats pel Borbó amb el discurs del A POR ELLOS, com a US ha vingut pel cap d'estat (ells si qu'el votan, no son una monarquia bananera) amb biaix autoritari fexista que fa fer als altres la feina bruta.
  Teresa 07/01/2021 2:22 pm
  Doncs, mira ja a qui el comparo: La tècnica de Trump és la mateixa que la de Rajoy, però sembla que Rajoy va ser més llest o la democràcia espanyola éstà menys consolidada. Trump i Rajoy tenien un enemic, Biden i Puigdemont, tots dos han infiltrat ODI al seu bàndol, mitges veritats - mitges mentides i han tingut molts seguidors, Tots dos han utilitzat la justícia, Trump aquí ja ha ensopegat, Rajoy ha aconseguit que la justícia es considerés defensora de la pàtria. Trup ha perdut, Rajoy ha mig guanyat. No som independents i ell encara criden "a Por ellos". Ens resignem?
   Si noia, 07/01/2021 3:48 pm
   Fuigpelmón no serveix per res, només sap mentir i incumplir les promeses com a bon corruptgent processista. Ja ha tornat a prometre tornar si guanya?
   una puntualització 07/01/2021 2:59 pm
   la justicia a EE.UU. és independent, aquí és hereva del franquisme que ho va deixar "atado y bien atado" com la policia, ho demostra la Arrambades i el seu pare comisari de policia franquista

Nou comentari