Arrimadas admet que els Mossos "fan la seva feina", un cop arxivades les querelles per espionatge

La líder de Cs diu que el que preocupa al seu partit és que Quim Torra "vol" que la policia catalana sigui "política" i avisa que no ho permetran
Mossos
Mossos | MOSSOS D'ESQUADRA

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha dit aquest dijous que el partit taronja no ha acusat els Mossos d’Esquadra d’espionatge i ha manifestat que respecten la decisió judicial per la qual s’arxiven les querelles contra la policia catalana sobre aquest motiu. El que sí ha reconegut Arrimadas és els seus temors a que el president Quim Torra vulgui "convertir la policia democràtica i de tots en policia política”. “No és que ho siguin —ha subratllat la líder taronja—, el senyor Torra ho vol i no li ho permetrem”. Arrimadas ha volgut enviar un missatge conciliador cap als Mossos: “En les darreres setmanes s’ha demostrat que és una policia que fa la seva feina”.

 

Dit això, Arrimadas ha insistit en què Cs respecta les decisions judicials sobre les querelles arxivades, però ha advertit: “No podem confondre la realitat: una cosa és la comissió d’investigació que s’ha presentat aquí a nivell parlamentari i una altra les responsabilitats penals”.

 

Les querelles contra els Mossos van originar una iniciativa de Cs al Parlament per activar una comissió que investigués el suposat espionatge a persones contràries a la independència. La comissió, però, va quedar bloquejada pels partits independentistes a la Mesa del Parlament.Comentaris
Joan
D'acord per una vegada i, tanmateix, li pregunto si l'afirmació és extensible al comandament espia que va contribuir a bastir la falsedat en que hi van participar activament la Jutjessa Lamela, C's, PP , mitjans de comunicació unionistes i per omissió el partits d'esquerres PSOE i Podemos amb les seves delegacions regionals.
Ara caldria publicar
el llistat de miserables que van participar en el montatge, tot definint-los com els indigents morals que són i atribuir-ho a la seva malaltissa religió, la que conforma la ESPAÑA MISERABLE
Bonjan
Es tan dolenta que si es mosega ella mateixa s'envarina
Sisco
Si tinguessis algun tipus de deçencia, ara et disculparies, però tots ens coneixem, i vosaltres només sou a Cat per empastifar tot el que es pugui, no us mereixeu ni el respecta per polítics ni per persones Sra. Arriades.
Ros
Es una cinica de collons, esta Enrrabiadas. Ha estado poniendo a los Mossos a parir, y ahora dice que NO SON una policia politica, pero que Torra los quiere reconvertir.Se lo habrá contado a ella Torra cuales son sus intenciones futuras. Seguro.Cualquier escusa es buena para seguir con el mantra, Por eso quieren una Comissión aunque no haya tema.
Català a Mallorca
Nena com diria aquell: "has quedado retratada..."!!!

envia el comentari