El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas admet que els Mossos “fan la seva feina”, un cop arxivades les querelles per espionatge
  • CA

 

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha dit aquest dijous que el partit taronja no ha acusat els Mossos d’Esquadra d’espionatge i ha manifestat que respecten la decisió judicial per la qual s’arxiven les querelles contra la policia catalana sobre aquest motiu. El que sí ha reconegut Arrimadas és els seus temors a que el president Quim Torra vulgui “convertir la policia democràtica i de tots en policia política”. “No és que ho siguin —ha subratllat la líder taronja—, el senyor Torra ho vol i no li ho permetrem”. Arrimadas ha volgut enviar un missatge conciliador cap als Mossos: “En les darreres setmanes s’ha demostrat que és una policia que fa la seva feina”.

 

Dit això, Arrimadas ha insistit en què Cs respecta les decisions judicials sobre les querelles arxivades, però ha advertit: “No podem confondre la realitat: una cosa és la comissió d’investigació que s’ha presentat aquí a nivell parlamentari i una altra les responsabilitats penals”.

 

Les querelles contra els Mossos van originar una iniciativa de Cs al Parlament per activar una comissió que investigués el suposat espionatge a persones contràries a la independència. La comissió, però, va quedar bloquejada pels partits independentistes a la Mesa del Parlament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa