Arrimadas acusa el Govern de no voler infraestructures i de prioritzar només els “privilegis pels separatistes”

La presidenta de Cs lamenta que Borràs homenatgi a un "racista" i "doni medalles a Arran"

La presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha assegurat aquest dijous que el Govern no vol “infraestructures” i “oportunitats” pels catalans sinó “privilegis” pels líders separatistes. En una atenció als mitjans davant del Parlament, Arrimadas ha lamentat la “pèrdua” de la inversió per l’ampliació de l’Aeroport del Prat. “No volen aeroport i si que volen indults. No són capaços de gestionar Catalunya, la decadència es respira cada cop més”, ha lamentat. Arrimadas ha afegit que el dia que s’ha perdut una inversió de gairebé 2.000 MEUR la presidenta del Parlament, Laura Borràs, fa un “homenatge a un racista”, en referència a Heribert Barrera, i “dona medalles a la gent d’Arran”, pel que fa a la Medalla d’Honor de la cambra. La líder de la formació liberal ha explicat que Catalunya necessita una “empenta” i recuperar “un projecte per a tots els catalans”. “El Govern no té projecte ni el tindrà”, ha pronosticat.

Després de recordar els “fatídics” dies 6 i 7 de setembre de 2017 amb les “lleis de desconnexió”, Arirmadas ha lamentat que Borràs concedeixi la Medalla d’Honor del Parlament a alguns que van fer servir la “violència per imposar les seves idees, volen Catalunya dividida i s’han saltat totes les normes jurídiques i ètiques”. “Es posen medalles als que trenquen i arruïnen Catalunya i es vol insultar els que lluitem per una terra per a tots”, ha conclòs. Arrimadas ha plantejat que la medalla s’hauria de donar als qui van defensar “del cop” de l’octubre de 2017.

Sobre l’acte d’homenatge a Heribert Barrera, Arrimadas ha criticat que Borràs hi hagi assistit en creure que era un “racista” i ha assegurat que la presidenta del Parlament comparteix el “supremacisme” de Barrera. També ha criticat que Borràs hagi “participat” d’un atac masclista contra la diputada de Cs Anna Grau “per la seva vestimenta i aspecte”.

Tant Arrimadas com el president del grup de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, s’han referit a la Diada de l’Onze de Setembre. Han lamentat que hagi passat a ser la celebració del dia de Catalunya a la celebració de l’independentisme.

Els dirigents de Ciutadans han apostat perquè algun dia la Diada Nacional de Catalunya sigui el 23 d’abril i no l’11-S. “El dia de Sant Jordi, un dia de cultura, amor i convivència on tots els catalans ens hi sentim representats”, ha explicat Arrimadas en comentar una de les propostes estrella de Cs.

Comentaris

  No tornis 09/09/2021 8:48 pm
  No entenc una senyora que diu que és catalana perquè ha vist uns anys aquí i que odia, literalment, tot allò que és Catalunya. Ben lluny, tarada.
  Ricard 09/09/2021 9:09 pm
  16.000 milions d'euros anuals de privilegis són pocs per la xarnega. Es normal. Es xarnega.
  Ricard 09/09/2021 9:11 pm
  Mentre el president Barrera es partia la cara per la democràcia el pare de la xarnega cobrava un bon sou com a policia franquista, preparant el bressolet per la xarnega, que ni havia nascut.
  rd 10/09/2021 8:44 am
  et queden 2 tn bruixa pirula..
  mala peça 10/09/2021 8:52 am
  arrimadas, aquí si hi ha racistes sou tots els fasc'stas de ciudadanos, i tu la que més, bé la deGRAUdada una mica més per cert la ana deGRAUdada, pot insultar i faltar el respecte a la MH Presidente del Parlament de Catalunya la Sra. Laura Borràs, dient-li macarra, en un acte de ciudadanos, i aquí no passa res, oi atansadas ah i tu no seràs mai catalana, el personatge que per cobrar uns calerons, es dedica a destruir la terra catalana, no serà mai considerada catalana
  GAVANENC 10/09/2021 9:17 am
  Qui es aquesta bocamoll.....????

Nou comentari