Aragonès viatja a Ginebra per a reunir-se amb Rovira el dia de la conferència de presidents

El cap de l'executiu és a Suïssa el dia que se celebra la Conferència de Presidents a Salamanca

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha reunit aquest divendres amb la secretària general adjunta d’ERC, Marta Rovira, a Ginebra. És la primera vegada que el cap de l’executiu i coordinador nacional del partit es retroba amb Rovira des que va ser investit president el passat 21 de maig. Aragonès ha escollit el dia que se celebra la Conferència de Presidents a Salamanca, a la qual ja va avisar que no participaria perquè la considera un espai “més institucional i d’imatge” que “de debat”. A través de Twitter, ERC ha defensat que “l’amnistia i l’autodeterminació són el camí per fer possible el retorn de les persones exiliades“, en referència a la secretària general adjunta del partit, que resideix a Ginebra des del març del 2018.

Aragonès ja es va reunir amb l’expresident Carles Puigdemont el passat 18 de juny a Waterloo, Bèlgica, on van tractar els reptes de la legislatura i van insistir en la necessitat d’una llei d’amnistia. Pel que fa a l’absència del president català a la Conferència de Presidents de tot l’Estat, el Govern ha reiterat en nombroses ocasions que prioritza el “tracte bilateral” amb el govern espanyol i que la trobada d’aquest divendres només servirà per la “foto”, opinió que li ha portat crítiques per part del PSC i En Comú Podem, que li recriminen una “política de cadires buides”.

Comentaris

  en fi 30/07/2021 11:06 am
  no hem sembla gens malament aquesta trobada, tot i que és més de partit, que d'agenda de treball, com a MHP de la Generalitat de Catalunya. L'entendria més aviat un dissabte o un diumenge, no un divendres, i el darrer divendres de juliol. Per cert qui l'ha pagat aquest viatge? ERC, la Generalitat, és a dir els catalans?
   En "fi", no, en gruixut i pel broc gros 30/07/2021 1:22 pm
   Moltes qüestions hi poses, molt bé que algú te les respongui. Però posats a qüestionar, per exemple, qui va pagar el viatge del màster Casado per a venir a les Illes Balears a dir-nos que no parlem català, pel fet que a aquesta llengua fa nosa al PP ? Ho van pagar amb els diners que l'estat espanyol assigna als partits polítics segons els vots i el nombre d'escons ? Si és així, també ho paguem, és a dir tots els que parlem català (i no som de ciutadania francesa).
    ERC es FERROVIAL.IBEX35 31/07/2021 7:02 am
    I el toca gaites gallegues Don Ferrovial Junqueras qui li va pagar el viatge a la galizia de ploraires del BNG? SEGURAMENT FERROVIAL, EL HERMANO CHORISSON JUNQUERAS SA
  rd 30/07/2021 11:07 am
  amb qui ?
  Doctor Strangelove 30/07/2021 12:11 pm
  Quin personatge més negligent. Avui ha d'estar on toca que és a la conferència de presidents i dir la seva sobre Catalunya, i si el cap de setmana vol anar a veure aquesta vividora, ja s'ho farà, això sí, que s'ho pagui de la seva butxaca! Doc.
   Lionel Mandrake 30/07/2021 1:24 pm
   Qui no hi toca ets tu Strangelove. No toques quarts ni hores.
  El cit campejador 30/07/2021 2:05 pm
  Després que no es queixi si li toquen menys fons europeus. Es pensa que és president d'una nació i no s'adona que es com l'emperador amb el vestit invisible: seria bó que algú el digues que catalunya és una regió d'Espanya, una comunitat autònoma cada vegada més pobre per culpa de la deriva prusesista...
   MHP 31/07/2021 9:49 am
   Una descripció molt encertada de la realitat, felicitats.
  Traïdors 30/07/2021 5:45 pm
  No teniu vergonya
  Erc es FERROVIAL.IBEX35 30/07/2021 9:38 pm
  Aragones qui t'ha pagat el viatge Ferrovial? 17.000.000 ja elshas tornat, quinqui ferrovial?
  ton c. 31/07/2021 9:09 am
  de pasada li recorda a la sra. Rovira que deixi d´escampar merda directa o indirectament al sr. Partal del Vila Web.
   MHP 31/07/2021 9:51 am
   Mai serà suficient la merda que li pugui caure al "Sr." Partal, xenòfob feixiste de primera. Que és compri un paramerdes.

Nou comentari