Aragonès: “Tenim un Govern de dones i homes independentistes i progressistes”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat l’inici d’una “nova etapa” per a Catalunya, per caminar cap a un país “feminista, verd i de llibertat”. En la seva intervenció durant la presa de possessió de les conselleres i consellers del nou executiu, Aragonès ha volgut deixar clar que el nou Govern, “la nova Generalitat republicana” no tindrà complexos a l’hora de defensar els drets i les llibertats dels catalans. “Tenim un govern format per dones i homes independentistes i progressistes”. En aquest sentit, Aragonès s’ha adreçat al seu equip per demanar-los que el compromís del Govern amb el país “sigui també amb la llibertat dels presos polítics i exiliats i amb la llibertat del país”.

De fet, Aragonès ha volgut agrair la tasca feta pels anteriors consellers, de qui ha lloat que hagin treballat de valent en una de les circumstàncies més complexes que ha viscut el nostre país”, i ha avisat el seu nou equip que les dificultats continuen: “Avui assumiu la responsabilitat tenint molt presents les dificultats que vivim a tots els nivells, però també les oportunitats de fer possible la sacsejada que aquest país necessita. Treballeu sense descans per impulsar la transformació feminista i verda i per la llibertat”. El president ha remarcat que “no és fàcil implicar-se i assumir responsabilitats en un context tan complex, i més si l’ambició és un futur de benestar, llibertat i felicitat per als ciutadans”.

El president també ha remarcat que es tracta d’un executiu amb majoria de dones –vuit conselleres i sis consellers, a més del president-, que “visualitza el compromís de trencar tots els sostres de vidre i que des del govern ens implicarem plenament en la transformació profunda de la societat des de la màxima institució”. I ha recordat al seu equip que el tindran al seu costat per “fer la reconstrucció d’un país que estimi la seva gent i es fixi com a prioritat la felicitat de la seva ciutadania”.

Comentaris

  Joanka Maig 26, 2021 | 10:53
  Progresistes quan tornem un altre cop a l'autonomia i només vagues esperances de continuar cap a la indeopendencia? Deu ser progresistes per a les butxaques dels polítics que s'han enganxat a la menjadora. Encara és hora de sentir parlar de l'1-O. Que els espanyolistes vulguin oblifdar-ho és obvi, però que siguin els 'nostres' que volen passar full fa fàstic. Ens han enganyat del tot tant els 'independentistes de tota la vida' com els altres. Ara malgastarem dos anys en no fer res que 'entablar amitad con el hgermano espanyol' i després s'empescaran una altra excusa per anar oblidant l'1-O uns altres anys més.
  Narcís Maig 26, 2021 | 11:42
  Progressistes , què vol dir ? " catalans a prendre pel cul i alhora estrangers totes les cures ( sense saber ni qui són, ni què tenen i, ja no diguem, entrats sense llei ) ? " PD : els catalans massa fumem pagant impostos àdhuc sent a la misèria .. com per sufragar ningú ! Nota : quantes ONG's i similars són rebent diners públics .. com de persones hi viuen d' aquest treball sota excusa de l' humanitarisme ? Anotació al marge : vinguin espanyols deixats a sa sort ensems amb miler de milions de més lluny ! Incidència : per practicar la solidaritat existeix el lliure albir així com qui pugui permetre-s'ho que no pas posar els dits a butxaca aliena per a exercir el paperot ! -------------- Així mateix, què és això del feminisme en ple s.XXI que no pas finals del XIX o principis de XX .. així com usar vocabulari absurd com ' totes i tots ' . . .per ventura, tots no n' és el plural d' ambdós ( i ara ' Podemos ' li afegeix un de tercer . . sí aquest actuar hagués estat així abans, dirien el contrari, ço és, ' per què ho han d' assenyalar ' ! ) ? Prou de mamarratxades/ baboiades .. sempre poden treballar a l' obra, a l' escorxador i a treballs forçosos o penosos físicamente fora mida fins petar ( renoi, si fos a l' inrevés , només sa Déu què hi dirien .. i potser amb raó! ) !
  Puignero progresista?? Háztelo mirar ... Maig 26, 2021 | 11:54
  Háztelo mirar ....
  Doctor Strangelove Maig 26, 2021 | 11:59
  Es diu homes i dones, Baturrito! Doc.
  Vendetta Maig 26, 2021 | 12:50
  Paraula de botifler
  Anònim Maig 26, 2021 | 13:00
  Un goveren que durarà fins que el T.C. els inhabiliti a tots.
  Gonzalo Maig 26, 2021 | 13:21
  Y del abrazo del cuervo cuixart a la orina iceta no dices nada, president????
  Gonzalo Maig 26, 2021 | 13:22
  Y del abrazo del cuervo cuixart a la peonza iceta no dices nada, president????
  Luisnomeacuerdo Maig 26, 2021 | 13:51
  Más bien fascistas independentistas, milhaus, que ya os tienen calados.
  Tal com raja Maig 26, 2021 | 14:16
  I tecnòcrates i buròcrates que miren de sortir a la foto al preu que sigui.

Nou comentari