Aragonès, sobre el discurs de Felip VI: “No el miraré, estaré cuinant”

El vicepresident creu que és un "desastre" que el monarca espanyol esperi al discurs de Nadal per "corregir" el rei emèrit

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha assegurat que és un “desastre” que Felip VI pugui fer alguna “correcció” per les “conductes” del rei emèrit durant el discurs de Nadal previst per aquesta nit. “Si ha de dir alguna cosa que fins ara no hagi dit, ja ho hagués pogut dir abans”, ha avançat. En una entrevista al programa ‘Hoy por Hoy’ de Cadena Ser, ha apuntat que la intervenció del monarca no canviarà les seves conviccions republicanes.

El també conseller d’Economia en funcions ha explicat que no li acostuma a interessar el discurs de Nadal del monarca espanyol. Tot i això, ha admès que aquest any hi ha més interès en les paraules del Rei per si fa alguna referència a les polèmiques de l’emèrit. El vicepresident en funcions ha criticat l’existència d’una monarquia a l’Estat i ha dit que li sobren aquest tipus de discursos. “No el miraré, estaré cuinant. Ja miraré després què ha dit“, ha manifestat Aragonès.

Nou comentari